Klantervaring
Joep Welten, Breda

Niet het aanschaffen van een andere woning, maar het oversluiten en verhogen van de bestaande hypotheek was het uitgangspunt van Joep Welten en zijn gezin. Joep: “Toen wij ons huis in het Ginneken in Breda vijf jaar geleden kochten, hebben we een deel van de koopsom geleend bij mijn ouders. Die schuld wilde ik graag terugbetalen.”

"Ze gaan op zoek naar een hypotheek alsof het voor zichzelf is”

Voor Joep was Lorentzen opnieuw een logische keuze. Joep: “Ik ken Lorentzen al jaren omdat ik privé ook bevriend ben met mijn adviseur Jurgen van Boxtel.

Hij doet al mijn financiële zaken en daar ben ik heel blij mee. Jurgen is direct voor ons aan de slag gegaan en kreeg zelfs nog meer voor elkaar dan ik vooraf had gehoopt. De verbouwing van onze badkamer was daardoor ook geen probleem.” Andere geldverstrekkers heeft Joep niet geraadpleegd: “Het is een kwestie van vertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat Jurgen het beste met ons voor heeft en meer voor elkaar krijgt dan wie dan ook. Ik vertrouw dan ook volledig op Lorentzen, want hypotheken en aanverwante financiële zaken is voer voor specialisten! En dat zijn ze bij Lorentzen. Ik adviseer Lorentzen dan ook altijd aan vrienden en kennissen.”

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews