Klantervaring
Roy Hopman, Groesbeek

Een hypotheek heb je niet alleen nodig om een nieuwe woning te kopen of een verbouwing te realiseren. In bepaalde gevallen heb je een nieuwe hypotheek nodig om in je huidige woning te kunnen blijven wonen. Dat was ook het geval bij Roy Hopman uit Groesbeek, die na zijn scheiding graag in zijn huidige tweekapper in Groesbeek wilde blijven wonen.

““Ik ben heel blij dat het allemaal
gelukt is, ook voor mijn dochters!” ”

Roy: “Ons huis staat in een fijne, rustige en kindvriendelijk buurt, waar ik het samen met mijn dochters van zes en negen jaar uitstekend naar mijn zin heb. Ondanks de situatie zijn ze heel lief en houden ze zich goed. Toen ik voor deze situatie kwam te staan, adviseerde mijn broer me om contact op te nemen met Lorentzen. Hij had goede ervaringen en daarom heb ik zijn advies opgevolgd.”

“Ik werd met open armen ontvangen en na het eerste gesprek heb ik besloten om niet meer met andere adviseurs te gaan praten. Het voelde gewoon heel erg goed. Al snel merkte ik dat ze veel verstand van zaken hebben en had ik er alle vertrouwen in, dat Lorentzen me kon helpen. Zeker zo belangrijk; ze kunnen het ook goed overbrengen en gaven me duidelijk inzicht in alle financiële consequenties van de voorgelegde keuzes. Wat ik ook prettig vond in de samenwerking, is dat de medewerkers snel reageerden op vragen. Het contact met iedereen verliep uitstekend!”

“Er komt heel wat kijken bij een scheiding en het is geen gemakkelijk periode in mijn leven geweest. Ik ben dan ook heel blij dat het allemaal gelukt is om hier te kunnen blijven wonen. Voor mezelf, maar zeker ook voor mijn dochters!”

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews