Klantervaring
Paul Pertijs, Breda

Toen juwelier-ondernemer Paul Pertijs van House of Pertijs uit Breda enkele jaren geleden de mogelijkheid kreeg om te investeren in onroerend goed, wilde hij graag zijn financiële situatie laten doorlichten. Een jeugdvriend raadde Paul aan om eens te gaan praten met Lorentzen. Hij maakte een afspraak met Christ van de Lindeloof en er was meteen een persoonlijke klik. Na die prettige kennismaking besloot Paul dan ook om met Lorentzen in zee te gaan.

"Onze manier van werken lijkt veel op die van Lorentzen”

Paul: “Ik stond op het punt om een aantal belangrijke financiële beslissingen te nemen en daarvoor wilde ik graag professioneel advies inwinnen.

Bij Lorentzen werd er heel goed naar me geluisterd en vervolgens kwam Christ met een plan van aanpak om mijn hele financiële situatie - zowel zakelijk als privé - onder de loep te nemen en te herstructureren. Wat ik prettig vind, is dat hij ook de contacten onderhoudt met mijn accountant en de banken, waarmee ik zaken doe. Zo kan ik me vooral bezig houden met het uitbouwen van mijn zaak, House of Pertijs. Want daar ligt mijn hart!”

“Inmiddels heeft Lorentzen ook geholpen met de financiering van mijn bedrijf in het centrum van Breda en recent nog met de aankoop van mijn nieuwe woning. Je merkt dat Lorentzen veel kennis en ervaring heeft op het gebied van financieringen voor ondernemers. En wat ik zeker zo prettig vind, is hun persoonlijke en proactieve manier van werken. Die komt grotendeels overeen met de wijze waarop wij met onze klanten omgaan; oprechte interesse, intensief contact en écht met je klanten bezig zijn.”

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews