Klantervaring
Michèle Roling, Tilburg

In 2009 bleef Michèle Roling na haar scheiding in het huis wonen. Dat vond ze beter voor haar twee kinderen en ook zelf was ze gehecht aan het huis en de buurt. Echter, na haar scheiding bleek het een hele opgave om de maandlasten op te kunnen brengen. Na enkele jaren ging ze het gesprek aan met haar bank om tot lagere lasten te komen. Tevergeefs. De bank werkte niet mee en adviseerde zelfs het huis te verkopen. Via een relatie kwam ze bij Lorentzen terecht.

"Ik zie Lorentzen echt als mijn redding”

Michèle: “Ik heb een goede baan bij de politie en verdien best aardig. Maar de maandlasten kon ik amper nog opbrengen. Na vele gesprekken met de bank werd ik steeds wanhopiger.

Ik was zo blij toen Nicole Lokers van Lorentzen de zaak van mij overnam. De bank was minder blij, want die vonden dat ik me geen financieel adviseur kon permitteren. Het lukte Nicole om de lasten flink te verlagen, maar ze is ook even nog gaan praten met een andere hypotheekverstrekker.”

“Tot mijn grote verrassing kwam Lorentzen daarop met een offerte, die een ruime halvering van mijn maandlasten betekende! Ik kon het haast niet geloven, ook de boeterente was meegefinancierd. Naast de perfecte deal, wil ik zeker de ontzorging van Lorentzen noemen. Ze zijn zo vriendelijk en hebben me echt alle zorgen uit handen genomen tot en met de ondertekening van de hypotheekakte bij de notaris. Het klinkt raar, maar ik zie Lorentzen echt als mijn redding!”

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews