Klantervaring
Lennart Mattijssen, Teteringen

Belastingadviseur Lennart Mattijssen kent beroepsmatig de waarde van een goed hypotheekadvies. Hij adviseert zijn cliënten immers dagelijks op fiscaal gebied. Toen hij zelf een hypotheek nodig had om een tussenwoning in Teteringen te kopen, was het contact met Lorentzen snel gelegd. Witlox VCS, het bedrijf waar Lennart werkt, en Lorentzen zijn namelijk gevestigd in hetzelfde pand in Breda.

"Duidelijkheid stond steeds voorop. We werden goed op de hoogte gehouden.”

Lennart: “Het ligt natuurlijk voor de hand om bij Lorentzen binnen te lopen, maar ik heb me vooraf wel goed georiënteerd op internet.

Ik had dus wel een idee over wat er allemaal op de hypotheekmarkt speelt. Toch weegt er niks op tegen het persoonlijke contact met een eigen hypotheekadviseur, in mijn geval Jurgen van Boxtel. Bij Lorentzen zijn de lijnen kort en heb je snel antwoord op al je vragen.”

“Tijdens het prettige eerste gesprek dat ik had met Lorentzen, is onze persoonlijke situatie in kaart gebracht en zijn onze wensen geïnventariseerd. Vervolgens hebben we de mogelijkheden besproken op basis van de gewenste looptijd en de rentevaste periode. Ook de eigen overlijdensverzekering is hierin meegenomen. Duidelijkheid stond steeds voorop; we werden goed op hoogte gehouden van het verloop van het proces en welke gegevens van ons nodig waren.”

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews