Klantervaring
Marnix Mus, Dongen

Marnix Mus is 51 jaar en getrouwd met Mireille. Samen hebben ze een zoon van inmiddels 24 jaar. Sinds 1999 wonen ze in een hoekwoning in Dongen op nog geen kilometer van hun eigen fietsenwinkel, waarin ze zowel fietsen verkopen als repareren. Toen Marnix de kans kreeg om het winkelpand en het bovenliggende appartement te kopen, attendeerde zijn accountant hem op Lorentzen.

“Waar Lorentzen zich voor ons in onderscheidt is de manier van werken en communiceren. Die ervaren wij als zeer prettig en persoonlijk.”

Marnix: “Wij maakten kennis met Christ van de Lindeloof en de klik was er meteen. Nadat we vertelden wat we van plan waren, is Lorentzen voor ons op zoek gegaan naar de juiste kredietverstrekkers. Hiermee zijn we uiteindelijk in zee gegaan. Naast het vinden van kredietverstrekkers heeft Lorentzen ons uitgebreid geadviseerd over welke wegen wij moesten bewandelen en hier de juiste mensen bij gezocht. Denk aan een taxateur en adviseurs met betrekking tot belastingen, de splitsing, tekeningen etc.”

“We hadden niet alleen te maken met een aantal specifieke uitdagingen, maar we stonden ook onder een enorme tijdsdruk. In december 2022 zou namelijk de overdracht plaats moeten vinden in verband met de verhoging van de overdrachtsbelasting in 2023. Maar vlak voor de overdracht trok een van de kredietverstrekkers zich terug en moest er in allerijl een nieuwe worden gezocht. Gelukkig heeft Lorentzen ook dit geregeld, zonder dat het voor ons extra stress heeft opgeleverd!”

“Ik ben blij dat we naar de goede aanbeveling van onze accountant hebben geluisterd. Het prettige voorgesprek met Christ was voor ons de bevestiging om voor Lorentzen te kiezen. We hebben eerlijk gezegd weinig vergelijkingsmateriaal, maar waar Lorentzen zich voor ons in onderscheidt is de manier van werken en communiceren. Die ervaren wij als zeer prettig en persoonlijk, ook met de dames op kantoor. Daarnaast is hun kennis gewoon uitmuntend. Mochten we in de toekomst nog advies nodig hebben, dan weten wij Lorentzen zeker te vinden!”

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews