Klantervaring
Lennart Mattijssen, Teteringen

Vanwege ons 20-jarig bestaan, zijn we op zoek gegaan naar klanten van weleer. Zo kwamen we uit bij Lennart Mattijssen, die in 2016 bij ons aanklopte voor een hypotheekadvies. Als belastingadviseur werkte hij destijds in Breda, in hetzelfde pand als Lorentzen. Lennart was ook de allereerste klant die een review over ons plaatste op advieskeuze.nl! Vijf jaar later is Lennart senior juridisch medewerker en ging hij opnieuw te rade bij Lorentzen. Dit keer voor de financiering van een mooie twee-onder-een-kap-woning in Teteringen.

“Never change a winning team!”

Lennart: “Mijn ervaring met Lorentzen was destijds zo goed, dat ik geen moment heb getwijfeld toen wij een ander huis wilden gaan kopen. In overleg met onze aankoopmakelaar hebben we vooraf ons financiële huiswerk gedaan en laten uitzoeken hoeveel we konden bieden. Dat heeft zeker geholpen bij de aankoop, omdat het de verkoper vertrouwen gaf. Het is sowieso fijn als je weet hoe ver je kunt gaan met je bod.”

“Een telefoontje volstond om de benodigde informatie te verkrijgen. Nadat ons bod was geaccepteerd zijn we om de tafel gegaan voor de precieze invulling. Christ van de Lindeloof maakte duidelijk inzichtelijk welke keuzes we hadden met betrekking tot de hypotheekvorm, rentelooptijd en aanbieder. Vanwege de lage rente hebben we gekozen voor een looptijd van 20 jaar. Daarbij heeft Lorentzen ons ook geholpen bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Een geruststellend idee om die ook te hebben!”

“Nadat wij onze keuze hadden gemaakt, hebben de collega’s van Christ – Nicole en Ylona – het dossier overgenomen. Dat verliep ook heel soepel. Ik vind het fijn dat elke medewerker die je spreekt, altijd goed op de hoogte is van de situatie. Ze weten wie je bent en je hoeft je verhaal nooit twee keer te vertellen. Dat persoonlijke kon ik me nog goed herinneren van vijf jaar geleden en was voor mij een van de redenen om opnieuw voor Lorentzen te kiezen. Never change a winning team!”

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews