Klantervaring
Jaap ’t Hoen, Zandvoort

Dat geen hypotheek of persoonlijke situatie hetzelfde is, daar roepen alle hypotheekverstrekkers over. Maar als het echt complex wordt, dan haken er velen af. Dat ondervond Jaap ’t Hoen, toen hij op zoek ging naar oplossingen voor de financiering van zijn appartement in Zandvoort en een nieuwbouwwoning in Heemstede. Het grootste struikelblok voor de meeste adviseurs was dat Jaap werkzaam is als piloot bij de Japanse maatschappij Nippon Cargo Airlines. Via Google ging hij op zoek naar maatwerk en zo ontdekte hij Lorentzen.

“Bij Lorentzen denken ze in mogelijkheden”

Jaap: “Wonen in Den Haag, een appartement in Zandvoort en een nieuwbouwwoning in Heemstede, die in 2020 wordt opgeleverd. En daarbij een dienstverband bij een Japanse vliegmaatschappij, die mijn salaris niet uitbetaalt in Euro’s maar in dollars. Als je met dit verhaal aanklopt bij een hypotheekadviseur, ben je meestal snel klaar; kan niet, mag niet, willen we niet!

Hoe anders was dat bij Lorentzen. Daar werd ik met open armen ontvangen en ze denken in oplossingen en mogelijkheden.”

“Het is een verademing om te werken met Lorentzen. Zeker in mijn situatie, die complex is door mijn internationale beroep en waarin ook nog een scheiding speelde, gaat niet alles zo vanzelfsprekend. Ik wilde een goede oplossing om er regelmatig voor mijn kinderen te kunnen zijn en waarbij ik met het openbaar vervoer snel op Schiphol kan zijn. Omdat mijn nieuwbouwwoning in Heemstede pas in 2020 wordt opgeleverd, vond ik in Zandvoort een tussentijdse woonoplossing. Het was fijn dat iedereen binnen Lorentzen mijn situatie kende. Het team is goed op elkaar ingespeeld en zeer doortastend. Ze denken creatief mee en dat heeft tot een uitstekende financieringsoplossing geleid!”

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews