Klantervaring
Pleuni de Peijper, Etten Leur

Als General Manager bij een wegenbouwbedrijf in Etten-Leur, maakte Pleuni de Peijper jaren geleden al kennis met Lorentzen. De accountant van haar bedrijf is namelijk gevestigd in hetzelfde bedrijfspand in Breda. Pleuni: “De lijnen met Lorentzen, en dan met name met onze adviseur Christ van de Lindeloof, zijn erg kort. Dat werkt wel zo prettig samen.”

"De lijnen zijn kort, dat werkt wel zo prettig samen”

In 2015 verzorgde Lorentzen de herfinanciering van de huidige woning van Pleuni en haar vrouw Jet. Pleuni: “We hebben toen ook nog met verschillende andere geldverstrekkers gesproken om een goede vergelijking te kunnen maken.

Uiteindelijk hebben we voor Lorentzen gekozen. Niet alleen om de aantrekkelijke voorwaarden, maar vooral ook door de snelheid en vriendelijkheid van de medewerkers.”

Voor de aankoop van een nieuw huis in 2016 koos Pleuni opnieuw voor Lorentzen. Pleuni: “We hebben niet eens verder gekeken dit keer. Het gevoel is gewoon goed bij Lorentzen. Wat ook fijn is, de adviseur komt gewoon bij je thuis, zelfs ‘s avonds. Zeker met een drukke baan is dat ideaal. En als je nog dingen wilt weten of vragen hebt, bel je ze even of je stuurt een e-mail. We krijgen altijd snel en duidelijk antwoord.”

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews