Klantervaring
Bo de Jong, Breda

Als belastingadviseur bij een bevriend accountantskantoor heeft Bo de Jong regelmatig contact met de hypotheekadviseurs van Lorentzen. Zo raadpleegt Lorentzen Bo of een van zijn collega’s een paar keer per maand als ze op zoek zijn naar antwoorden op complexe fiscale vraagstukken van klanten. Toen Bo recentelijk zelf op zoek was naar hypotheekadvies, wist hij Lorentzen op zijn beurt ook weer te vinden.

“Extra Kinderopvangtoeslag door herfinanciering hypotheek”

Bo is getrouwd met Lieveke en samen met hun twee dochtertjes wonen ze in Breda. Vanwege de historisch lage rente wilde Bo onderzoeken of ze konden besparen op hun hypotheeklasten. Bo: “In mijn functie als belastingadviseur help ik bedrijven om zo min mogelijk belasting te betalen. Toen ik bij Lorentzen op de koffie ging, zat ik aan de andere kant van de tafel en werd mij verteld hoe ik onze maandlasten omlaag kon brengen. 

Ik werk al jaren met ze samen, dus ik weet dat ze goed zijn in hun vak. Bovendien is Lorentzen niet verbonden aan specifieke geldverstrekkers, waardoor ze volledig onafhankelijk adviseren.”

“Zoals verwacht, kreeg ik een prima voorstel. Door over te stappen naar een andere hypotheekverstrekker, gaan wij flink besparen. We moeten wel een boeterente betalen, maar uiteindelijk zijn we veel goedkoper uit. Prima werk dus! Daarnaast ben ik zelf ook op zoek gegaan naar eventuele extra fiscale voordelen. En die heb ik gevonden! Zo ontdekte ik dat de boeterente die wij moeten betalen voor het vervroegd aflossen van de bestaande hypotheek, zorgt voor een verlaging van het toetsingsinkomen voor de Kinderopvangtoeslag. Daarmee krijgen we in het jaar van herfinancieren fors meer toeslag. Uiteraard heb ik dit inzicht gedeeld met Lorentzen, zodat zij het weer met hun klanten kunnen delen. Dat is pas samenwerken!”

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews