Klantervaring
Jan Aussems, Den Bosch

Jan Aussems, huisarts bij Huisartsenpraktijk Den Bosch Oost, ging na zijn scheiding op zoek naar een nieuwe hypotheek om zijn bestaande woning in het centrum van Den Bosch te financieren. Aanvankelijk ging Jan, zoals vele mensen dat doen, te rade bij zijn huisbankier. Jan: “Tot mijn verbazing en teleurstelling bleek dat een doodlopende weg. Ook een andere intermediair bood geen perspectief.”

"Het lukte Lorentzen wel om mijn doel te realiseren."

Via een goede vriend van Jan, die in het dagelijks leven vermogensbeheerder is, kwam hij in contact met Lorentzen in de persoon van Christ van de Lindeloof.

Jan: “Dat was een hele verademing ten opzichte van de eerdere gesprekken die ik hierover gevoerd heb. Zorgvuldig, vertrouwenwekkend en zeer gemotiveerd ging Lorentzen voor mij aan de slag. Ik had er direct een goed gevoel over.”Jan: “Lorentzen zette direct een stuk hoger in. Op basis van hun expertise en een goede uitwerking van mijn portfolio, lukte het ze wel om mijn beoogde doel te realiseren. De aankoop van mijn woning was geen probleem en ik ben meer dan tevreden over de samenwerking met Lorentzen en over mijn adviseur Christ in het bijzonder!”

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews