Kosteloos adviesgesprek

Persoonlijk advies

Creatieve financieringsoplossingen

Wilt u ook een adviseur voor uw financiën?

Neem contact op

Onafhankelijk hypotheekadvies in Breda en omgeving

Het is volkomen begrijpelijk dat u het liefst onafhankelijk hypotheekadvies krijgt. Dit staat lijnrecht tegenover het advies van de bank. Wilt u ontdekken wat bij u past en hoe Lorentzen u kan helpen als onafhankelijk hypotheekadviseur? Lees dan snel verder.

Verschil in soorten hypotheekadvies

Bent u van plan een hypotheek af te sluiten? Dan is het belangrijk dat u betrouwbaar en duidelijk hypotheekadvies krijgt. Hierbij kunt u kiezen voor verschillende partijen. Namelijk: een onafhankelijke partij of de bank zelf. Een onafhankelijke hypotheekadviseur kunt u ook wel zien als een vergelijker. Diegene vergelijkt namelijk alle banken zodat u uiteindelijk de beste voorwaarden en rente op uw hypotheek kunt krijgen.

De bank zelf hanteert een hele andere werkwijze. Zij bieden alleen hun eigen producten aan. Het grootste voordeel van onafhankelijk hypotheekadvies is het vinden van de voordeligste hypotheek. Omdat zij constant vergelijken kunt u daar uw definitieve keuze op baseren. Bent u op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies? Dan is Lorentzen zeker een slimme keuze. 

Lorentzen: uw onafhankelijk hypotheekadviseur

Het is logisch dat het lastig is de juiste keuze, wat betreft een hypotheek, te maken. Daarnaast wilt u dat misschien ook liever niet zelf doen en geeft u het graag uit handen aan een professional. Lorentzen geeft al jaren succesvol onafhankelijk hypotheekadvies in Breda en daarbuiten. U hoeft hier zelf niets voor te doen. Wij kijken namelijk naar uw persoonlijke situatie. Dit is voornamelijk bepalend voor de keuze in onafhankelijk hypotheekadvies. We gaan samen in gesprek en nemen uw wensen en behoeften natuurlijk mee. Voor u als (toekomstig) huiseigenaar of ondernemer.

Aanbod in Breda

Wellicht bent u op zoek naar een woning in Breda. Dit kan een starterswoning zijn, of juist een nieuwe woning. Als de zoektocht is gestart naar een starterswoning is het een idee om een kijkje te nemen in het aanbod nieuwbouwprojecten Breda. Hier vindt u alle lopende nieuwbouwprojecten in Breda. Gaat u een huis kopen in Breda? Op deze pagina leest u naast alle prachtige woongebieden ook de leukste hotspots in Breda.  De eerste stap in het koopproces van een woning is natuurlijk het hypotheekadvies. Lorentzen helpt u graag in het geven van onafhankelijk hypotheekadvies. Ga daarom in gesprek met ons: wij nemen het belangrijkste met u door, afgestemd op uw wensen en behoeften. Neem contact met ons op en u hoort zo snel mogelijk van ons. 

Lorentzen

Al 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiele oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews