Kosteloos adviesgesprek

Persoonlijk advies

Creatieve financieringsoplossingen

Wilt u ook een adviseur voor uw financiën?

Neem contact op

Nieuwbouwproject Breda

Zou u graag in een nieuwbouwhuis willen wonen? En bent u bijvoorbeeld starter? Lorentzen staat klaar voor u als hypotheekadviseur. Daarnaast geven we u tips voor een nieuwbouwproject (rondom) Breda mee.

Lopende nieuwbouwprojecten in Breda

Op dit moment zijn er verschillende lopende nieuwbouwprojecten in en rondom Breda. In Breda zelf vindt u ‘Fonkel Breda’, hier gaan ze diverse nieuwbouwwoningen realiseren. Dit is inclusief starterswoningen! Fonkel Breda staat bekend als herontwikkelingsproject van een voormalig schoolgebouw aan de Tuinzigtlaan. Het is met de fiets maar liefst 7 minuutjes van het centrum vandaan, dus het heeft een heerlijk centrale ligging. Het nieuwbouwproject is gericht op een brede mix tussen huur- en koopappartementen en geschikt voor een diverse doelgroep.

Een ander lopend nieuwbouwproject is ‘De Triade’. Hier zijn diverse appartementen gebouwd waarvan er nog een deel te koop is. U woont hier in een prachtig groene park setting.

In Breda wonen als starter

Als starter kunt u heel goed terecht in de verfrissende stad Breda. Er zijn genoeg restaurants en cafeetjes te vinden. Ook kunt u ontzettend goed winkelen in Breda op o.a. de Grote Markt. In een nieuwbouwhuis wonen maar toch genieten van de oude stad, heerlijk toch? 

Hopelijk lukt het om uw woning te kunnen kopen. Houd vooral de nieuwbouwprojecten in Breda in de gaten. U kunt zich vaak inschrijven voor meer informatie. Nadat u dat heeft gedaan en u al verder in het proces bent is het natuurlijk van belang hypotheekadvies te ontvangen. U kunt uw eerste (vrijblijvende) hypotheek gesprek bij Lorentzen inplannen. In dit gesprek nemen wij alle relevante informatie samen met u door! Of het nu bij ons op kantoor, of bij u thuis is. Alles naar uw wens. Neem contact met ons op en u hoort van ons. 

Lorentzen

Al 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiele oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews