Kosteloos adviesgesprek

Persoonlijk advies

Creatieve financieringsoplossingen

Wilt u ook een adviseur voor uw financiën?

Neem contact op

Kosten hypotheekadvies in Breda en omstreken

Een woning vinden is lastig. Zeker met de oververhitte woningmarkt van de laatste jaren. In deze zoektocht is het ook van belang dat u de juiste, voor u geschikte hypotheek afsluit. Wij helpen u graag in dit belangrijke proces als onafhankelijke hypotheekadviseur. Lees snel verder en ontdek de waarde van Lorentzen.

Lorentzen: de hypotheekadviseur in Breda en omgeving 

Er zijn een aantal punten die wij erg belangrijk vinden als hypotheekadviseur. Dit is gericht op onze aanpak en servicegerichtheid. Om u zo goed mogelijk bij te kunnen staan in uw persoonlijke situatie gaan wij natuurlijk graag in gesprek. Wij vinden het belangrijk dat dit vrijblijvend is en blijft. Daarom is de kennismaking en eerste analyse vrijblijvend en gratis. Zo kunnen we kijken of wij u van dienst kunnen zijn en het matcht. 

Onze doelgroep is gericht op starters en huiseigenaren, jong of oud. Daarbij richten we ons ook op de ondernemer. Aangezien wij een onafhankelijk hypotheekadviseur zijn, kunnen wij los van de bank de beste financiële oplossing voor uw wensen aandragen. Onze focus is Breda en omgeving, maar als u daarbuiten woont kunt u natuurlijk ook aankloppen voor advies.

Lorentzen staat bekend als dé expert in hypotheekadvies en is altijd op de hoogte van de rentetarieven, voorwaarden en het actuele bankbeleid. We weten als geen ander hoe we de desbetreffende vraag aan de juiste hypotheekverstrekker moeten koppelen. 

Op deze manier ontvangt u het juiste, passende advies waardoor uw plan meer kans maakt bij de hypotheekverstrekker. Wij luisteren namelijk naar uw wensen en behoeften. Maar, wat zijn nu eigenlijk de kosten van hypotheekadvies?

Gemiddelde kosten hypotheekadvies  

Wij snappen dat u benieuwd bent naar de kosten van het hypotheekadvies. Echter zit hier per aanbieder verschil tussen. De bank vraagt misschien wat minder, maar verkoopt als het ware hypotheken. 

Als u voor onafhankelijk hypotheekadvies kiest, weet u dat er een vergelijking gemaakt wordt. Dit maakt het meteen persoonlijker. De kosten liggen over het algemeen wel wat hoger. Anderzijds haalt u wel veel voordelen uit onafhankelijk hypotheekadvies

De bank zelf heeft namelijk maar een beperkt aanbod aan hypotheken. Het nadeel is dan dat u niet altijd de meest geschikte hypotheek geadviseerd krijgt. Ook sluit een onafhankelijke hypotheekadviseur niets af en de bank doet dat dus wel. 

De bank zal u dus altijd proberen te overtuigen waarom u de hypotheek bij hen af moet sluiten. Er zit tenslotte een commercieel doel aan vast. Onafhankelijk hypotheekadvies is voor de mensen die op zoek zijn naar een diepere laag. Advies aangepast op de wensen en behoeften van de persoon zelf. 

Hypotheekadvies in Breda en omstreken

Grote kans dat u op zoek bent naar een woning in Breda en dus een hypotheek. Als u op zoek bent naar een starterswoning raden wij zeker aan om even een kijkje te nemen in het aanbod nieuwbouwprojecten Breda. Hier vindt u genoeg mogelijkheden om een huis te kopen in Breda
Ontdek meer over het proces om een hypotheek af te sluiten en maak direct uw eerste vrijblijvende afspraak bij Lorentzen. Ook beantwoorden wij graag uw vragen zodat wij u verder kunnen helpen in deze belangrijke keuze. Wij gunnen namelijk iedereen het geluk in zijn of haar nieuwe woning!

Lorentzen

Al 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiele oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews