Kosteloos adviesgesprek

Persoonlijk advies

Creatieve financieringsoplossingen

Wilt u ook een adviseur voor uw financiën?

Neem contact op

Een hypotheek aanvragen met een adviseur uit Breda

Bij Lorentzen vindt u een geschikte hypotheek samen met een adviseur van ons kantoor in Breda. Op basis van inzicht in uw persoonlijke situatie kijken we verder dan enkel een lage rente. We vinden een passende hypotheek voor u door ons écht in uw persoonlijke situatie te verdiepen. Iedere adviseur die bij ons in omgeving Breda en Tilburg werkzaam is, weet zo uw aanvraag voor een hypotheek te perfectioneren.

De aanvraag van een hypotheek door een adviseur in omgeving Breda en Tilburg

Lorentzen-hypotheekadvies-kantoor-breda

Elke adviseur binnen ons team is op de hoogte van het actuele bankbeleid en van de huidige rentetarieven. Wij weten precies welke aanvragen goed scoren bij de bank. Daarnaast helpen onze adviseurs om een aanvraag op te stellen die gemakkelijk te vertalen is door de bank. Maar we geven u ook inzicht in de andere mogelijkheden op hypotheekgebied, omdat we als onafhankelijk adviseur niet gebonden zijn aan een partij. Raadpleeg onze adviseur ook gerust voor andere diensten dan uw particuliere hypotheek, bijvoorbeeld voor een ondernemershypotheek in privé in de omgeving van Breda en Tilburg. Als ondernemer bieden we u ook een quickscan van de financieringsconstructie van uw onderneming, met het oog op optimalisatie. Verder kunt u bij ons terecht voor een boeteberekening voor het oversluiten van uw hypotheek of een adviesgesprek op het gebied van een verhuurhypotheek.

Maak een afspraak met een adviseur om uw hypotheekaanvraag te optimaliseren

Wilt u een afspraak inplannen met een adviseur om de aanvraag van uw hypotheek te bespreken en bent u woonachtig in omgeving Breda en Tilburg of daarbuiten? Vraag een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek aan. Plan online een afspraak in of neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 522 20 01 of een e-mail te sturen naar info@lorentzen.nl.

Lorentzen

Al 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiele oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews