Kosteloos adviesgesprek

Persoonlijk advies

Creatieve financieringsoplossingen

Wilt u ook een adviseur voor uw financiën?

Neem contact op

Een hypotheek voor ondernemers in omgeving Breda en Tilburg

Maak gebruik van onze dienstverlening voor een hypotheek voor ondernemers in de omgeving van Breda en Tilburg. Met onze service rondom een aanvraag voor een hypotheek in privé voor ondernemers helpen we u bij het optimaliseren van uw financieringsconstructie. We staan u bij om uw hypotheekaanvraag passend te maken binnen het acceptatiebeleid van de bank. U profiteert van onze specialisatie in het onderbouwen van een financieringsaanvraag. Wij hebben altijd creatieve hypotheekoplossingen voor DGA’s / ondernemers beschikbaar. Zo hielpen we al diverse ondernemers in Breda, Tilburg en ver daarbuiten aan een hypotheek in privé.

Advies over een hypotheek in privé voor ondernemers in Breda en Tilburg

Lorentzen-hypotheekadvies-kantoor-breda

Als onafhankelijk adviseur in hypotheken bieden wij u meer mogelijkheden dan uw bank. Wij vergelijken meerdere geldverstrekkers met elkaar en gaan zo op zoek naar een passende oplossing voor uw ondernemershypotheek in privé. We geloven in een persoonlijke aanpak voor uw bedrijf en gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen en of Lorentzen van toegevoegde waarde is voor uw onderneming. Ook helpen we u graag met kredietaanvragen, de aanvraag van een vastgoedhypotheek of het optimaliseren van uw financieringsconstructie.

Maak een afspraak over de aanvraag van een hypotheek voor ondernemers

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden voor een hypotheekaanvraag te bespreken. Wij maken graag persoonlijk kennis met u. Een eerste gesprek over een hypotheek in privé voor ondernemers kan plaatsvinden bij ons op kantoor in Breda als bij u op locatie in de omgeving van Breda en Tilburg. Ook buiten de regio Breda en Tilburg helpen we u graag. Maak een afspraak via ons contactformulier of neem contact op door te bellen naar 076 – 522 20 01 of te e-mailen naar info@lorentzen.nl.

Lorentzen

Al 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiele oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews