Kosteloos adviesgesprek

Persoonlijk advies

Creatieve financieringsoplossingen

Wilt u ook een adviseur voor uw financiën?

Neem contact op

Het kiezen van een hypotheek kan een spannende ervaring zijn. Toch is het een cruciale stap in het realiseren van een droomhuis. U kunt ervoor kiezen om dit volledig zelf op te pakken of uit te besteden aan een hypotheekadviseur. Bent u op zoek naar een hypotheek die volledig aansluit op uw wensen en behoeften? Dan is de ondersteuning van een hypotheekadviseur zeker raadzaam. Met name vanwege de brede expertise rondom hypotheekadvies. Lorentzen helpt u graag verder in het proces van uw hypotheekaanvraag. Ontdek wat we precies voor u kunnen betekenen.

De start van mijn hypotheek zoektocht 

Vaak weet men niet zo goed waar te beginnen bij het zoeken naar een geschikte hypotheek. Een logische eerste stap is om contact op te nemen met een hypotheekverstrekker. Nog verstandiger is om contact op te nemen met een hypotheekadviseur. Lorentzen is een betrouwbare hypotheekadviseur en kan u helpen in deze zoektocht. 

Ons doel is dat we u kunnen helpen bij het vinden van een geschikte hypotheek, volledig aangepast aan uw leefsituatie. Wij helpen u graag bij het vergelijken van verschillende aanbieders en adviseren u over de verschillende mogelijkheden.

Aangepast op uw hypotheek wensen

Het is fijn als u genoeg geïnformeerd bent over de mogelijkheden in de hypotheekmarkt. Zo kunt u uiteindelijk een gedegen keuze maken. Lorentzen heeft een brede expertise en zorgt ervoor dat deze ook up to date blijft. Door het nieuws en overige ontwikkelingen in de markt bij te houden blijven we betrokken.

We raden aan om uw inzicht in uw financiële situatie te krijgen. Zo kunnen we de potentiële hypotheek beter selecteren. Neem dus een bepaald budget voor ogen. Een mogelijke vervolgstap is het verdiepen in de verschillende hypotheekvormen. De meest voorkomende hypotheekvormen zijn:

  • Een lineaire hypotheek
  • Annuïteitenhypotheek
  • Aflossingsvrije hypotheek

Wij letten uiteraard op de rentetarieven, voorwaarden en extra kosten. Hierbij kunt u denken aan boeterentes, rentevaste periodes, aflossingsmogelijkheden en de mogelijkheid tot rentemiddeling.  

Lorentzen als uw hypotheekadviseur

Lijkt het u fijn een duwtje in de rug te krijgen wat betreft uw hypotheekaanvraag? Dan kunt u bij ons terecht! We helpen u bij het inzichtelijk maken van uw persoonlijke situatie, bepalen de financiële mogelijkheden en geven passend (onafhankelijk) hypotheekadvies. Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële beslissing. Het is daarom verstandig om u goed te laten informeren en adviseren. Een hypotheekadviseur helpt u bij elke stap in het proces naar een passende hypotheek.

Advies van Lorentzen

Heeft u plannen om een huis te kopen in Breda en omstreken? Dan helpen wij u graag verder als hypotheekadviseur Breda. Bij de zoektocht naar een starterswoning kunnen wij u ook adviseren. Daarnaast zijn we een onafhankelijke partij. 

We geven u graag uitgebreid advies over de verschillende financieringsvormen. Dit doen wij door middel van voorbeeldberekeningen. Hierdoor krijgt u inzicht in de terugverdientijd van de investering. Het is erg belangrijk dat u vooraf voldoende advies inwint. Wij garanderen dat we dit bij Lorentzen Breda kunnen bieden. 

Maak direct een afspraak zodat we de gewenste opties kunnen bespreken. Bij vragen kunt u direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Lorentzen

Al 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiele oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews