Kosteloos adviesgesprek

Persoonlijk advies

Creatieve financieringsoplossingen

Wilt u ook een adviseur voor uw financiën?

Neem contact op

Hypotheek afsluiten Breda

Een hypotheek afsluiten is een belangrijk onderdeel als u verhuist of op uzelf gaat wonen. Het is ook een onderdeel of eigenlijk ‘proces’ wat u naar uw wensen en behoeften wilt laten verlopen. Lorentzen is een onafhankelijk hypotheekadviseur. Wij helpen u graag met uw wensen gericht op uw specifieke situatie. Ontdek in dit artikel wat wij voor u kunnen betekenen omtrent een ‘hypotheek afsluiten Breda’.

Proces hypotheek afsluiten 

Er zijn verschillende situaties waarin u een nieuwe hypotheek kunt afsluiten. Dit kan gaan om het feit dat u een ondernemer bent of omdat u om een andere reden een tweede hypotheek wilt afsluiten. Ook zou het kunnen dat u van een huurwoning naar een koopwoning gaat. Of mogelijk wilt u uw hypotheek oversluiten voor een lagere rente. Er zijn natuurlijk vele situaties mogelijk. Wat wij het belangrijkst vinden is dat onze dienstverlening aansluit op uw persoonlijke situatie. Daarom vinden wij het fijn om met u in gesprek te gaan zodat we het kunnen hebben over uw wensen en behoeften. Vervolgens gaan we als volgt te werk in de oriëntatiefase:

  • We kijken wat u maximaal kunt, en zeker ook wilt, lenen.
  • Wat heeft u in uw hoofd qua woonwensen? Bijvoorbeeld de keuze voor een nieuwbouwwoning. Ook als u nog geen idee heeft kunnen we de helpende hand bieden.

Later in het proces zal de onderhandeling, wat u voornamelijk met de aankoopmakelaar bespreekt, doorlopen worden. Wij helpen u met het adviesrapport en de hypotheekaanvraag.

Waarom Lorentzen?

Als hypotheekadviseur zijn wij al jaren succesvol in de omgeving van Breda en Tilburg. Daarom kunt u ons vertrouwen als het om een hypotheek afsluiten gaat. Het gaat niet alleen om het uitgangspunt lage rente. Uw persoonlijke situatie is het belangrijkst. Als hypotheekadviseur in Breda en Tilburg profiteert u van onze persoonlijke aanpak. We verdiepen ons eerst in uw situatie in plaats van ons meteen op de aanvraag zelf te richten. Ook bij andere mogelijkheden delen wij deze graag met u. Dat is het voordeel van een onafhankelijk adviesbureau! Wij zijn er voor de zakelijke maar zeker ook particuliere klant. Als starter kunt u ook met ons in gesprek. Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Lorentzen

Al 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiele oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews