Kosteloos adviesgesprek

Persoonlijk advies

Creatieve financieringsoplossingen

Wilt u ook een adviseur voor uw financiën?

Neem contact op

Energie besparen: tips voor uw woning 

Energie besparen in woningen wordt met de dag belangrijker. Allereerst bespaart u er  kosten mee en heeft u over het algemeen lagere maandlasten. Maar u draagt zo ook een stukje bij aan een beter milieu. In dit artikel nemen we u mee in de voordelen van energie besparen. Met name in woningen en met betrekking tot een hypotheek afsluiten. Lees snel verder.

Redenen om energie te besparen 

Er zijn weinig mensen die nog helemaal niet met energie besparen bezig zijn. De afgelopen jaren zijn de energieprijzen gestegen en dat hield vrijwel iedereen bezig. Ondanks dat de prijzen op dit moment dalen is ‘verduurzaming’ een belangrijk aspect binnen energie besparen.

Verduurzaming is namelijk ook een investering, uw woning wordt meer waard. Daarnaast kunt u meer lenen bij het afsluiten van een hypotheek zodra u voor energiebesparende maatregelen kiest. Dit gaat om maximaal 106% van de vrije verkoopwaarde van uw woning. Maar welke innovaties binnen een woning behoren tot energie besparen?

Energiebesparende innovaties

Rondom het onderwerp energie besparen in een woning zijn er diverse innovaties mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sterkere isolatie. Daarnaast is het aanschaffen van een warmtepomp een goede keuze. Energie besparen door middel van een warmtepomp en sterke isolatie ziet u direct terug op uw rekening. Ook kunt u bij diverse hypotheekverstrekkers korting op uw hypotheekrente ontvangen, vanwege het duurzaam wonen.

Onafhankelijk hypotheekadvies van Lorentzen

Heeft u plannen om een huis te kopen in Breda en omstreken? Dan helpen wij u graag verder als hypotheekadviseur Breda. Ook met het oog op een starterswoning kunnen wij u adviseren. Wij zijn een onafhankelijke partij waardoor we u de geschikte hypotheek kunnen adviseren. Wij geven u graag uitgebreid advies over de verschillende financieringsvormen. Dit doen wij door middel van voorbeeldberekeningen, die inzicht krijgen in de terugverdientijd van uw investering. Het is in ieder geval belangrijk dat u vooraf voldoende advies inwint. Wij garanderen dat wij dit bij Lorentzen Breda kunnen bieden. Maak direct een afspraak zodat we de gewenste opties kunnen bespreken. Bij vragen kunt u direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Lorentzen

Al 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiele oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews