Een verhuurhypotheek aanvragen in Breda en omgeving

Redenen voor woningverhuur
Voor advies en inzicht in uw mogelijkheden voor een verhuurhypotheek bent u bij ons onafhankelijke adviesbureau aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Breda en omstreken. Als u overweegt een woning te kopen om te verhuren, dan is een verhuurhypotheek een goede optie. Bij onze professionals wint u vrijblijvend advies in over een vastgoed- en verhuurhypotheek. Er zijn meerdere redenen om  woningverhuur te overwegen:

  • U wilt een woning kopen voor uw kind.
  • U heeft overwaarde waar u iets mee wilt doen.
  • Uw spaargeld rendeert niet voldoende.

Advies over eigen geld en een verhuurhypotheek in omgeving Breda en omgeving

In tegenstelling tot een eigen woning vindt een bank eigen geld inbreng bij een woningverhuur- of investeringshypotheek nóg belangrijker. Hier moet u dus rekening mee houden bij het aanvragen van uw verhuurhypotheek in omgeving Breda en Tilburg. Banken vragen u namelijk minimaal 30% van de getaxeerde marktwaarde van de woning in verhuurde staat in te brengen. Lorentzen is goed op de hoogte van het actuele bankbeleid en de huidige rentetarieven en kan uw financieringsconstructie optimaliseren. Ook krijgt u bij ons als onafhankelijk hypotheekadviseur meer mogelijkheden dan bij uw eigen bank, omdat wij meerdere aanbieders met elkaar vergelijken.

Goed om te weten voordat u een verhuurhypotheek aanvraagt

Hieronder vindt u enkele handige links  voor als u overweegt om onroerend goed te gaan verhuren:


Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Breda

Heeft u interesse in een verhuurhypotheek en woont u in de omgeving van Breda of Tilburg? Wij helpen u graag. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over woningverhuur en het afsluiten van een verhuurhypotheek in omgeving Breda en Tilburg via ons contactformulier of neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 522 20 01 of te e-mailen naar info@lorentzen.nl.

Wij helpen u graag. Maak een afspraak voor...

...een vrijblijvend hypotheekgesprek.

Afspraak maken →
Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews