Vooraf uw kansen inschatten
kan veel tijd en geld besparen

Als u plannen heeft waarvoor het noodzakelijk is om de kapitaalmarkt te betreden, kan het slim zijn om vooraf met Lorentzen in gesprek te gaan. Op basis van een of enkele gesprekken maken wij voor u een uitgebreide haalbaarheidsanalyse.

“Een financierings- aanvraag kan veel tijd en geld kosten. Eerst nadenken dan handelen is ons devies.”

Zo weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u een reële inschatting van uw kansen op de kapitaalmarkt. Ook kunnen we aangeven wat er wellicht nog nodig is om uw financieringsaanvraag kansrijk te maken. Deze inschatting kan u vooraf veel tijd en kosten besparen.

Verrassingen voorkomen
Ook als u al een of meerdere financieringen bij de bank heeft lopen, kan het interessant zijn om de concept jaarrekening door Lorentzen te laten doorlichten. Wij kunnen aangeven of de financiële verhoudingen optimaal zijn en of de opgestelde rapportage overeenkomt met de gemaakte afspraken met de bank. Vervolgens kunnen we samen met u en uw accountant de benodigde maatregelen en aanpassingen bespreken zodat er een optimale verslaglegging kan plaatsvinden die in het belang van alle stakeholders is. Hiermee kunt u vervelende verrassingen voorkomen en bent u ervan verzekerd dat uw financiering niet in gevaar komt.

Wij helpen u graag. Maak een afspraak voor...

...een oriënterend gesprek.

Afspraak maken →
Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews