Er liggen nu zoveel kansen,
financieren is een ander verhaal

De nieuwe financiële werkelijkheid biedt een veelheid aan kansen voor ondernemers. Lorentzen staat ondernemers terzijde bij de aan- of verkoop van bedrijven en adviseert zowel bij bedrijfsopvolging als overnames.

“Wie tegenwoordig naar de bank wil stappen moet goed beslagen ten ijs komen.”

Vaak komen wij in beeld als er al oriënterende gesprekken hebben plaatsgevonden en de interesse aan beide kanten echt serieus is geworden. Vanaf dat moment kunnen er concrete stappen worden ondernomen en kan Lorentzen van toegevoegde waarde zijn.

Creatieve oplossingen
De dienstverlening van Lorentzen rondom de aan- of verkoop van een onderneming is veelal coördinerend van aard. Onze expertise is gericht op het creëren van een optimale financieringsconstructie en het onderbouwen van de uiteindelijke financieringsaanvraag. Waar mogelijk gaan we op zoek naar creatieve oplossingen, bijvoorbeeld door de geldstromen binnen een onderneming te optimaliseren en geld vrij te maken vanuit de bestaande situatie. Hiermee maken we de aanvraag naar geldverstrekkers zo interessant mogelijk. Ook de contacten met alle externe specialisten zoals accountants, fiscalisten, notarissen, banken en overige kapitaalverstrekkers verzorgen wij graag voor u. Wij zijn onafhankelijk en doen zaken voor u met een groot aantal gerenommeerde Nederlandse aanbieders van financieringen.

Wij helpen u graag. Maak een afspraak voor...

...een oriënterend gesprek.

Afspraak maken →
Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews