Lorentzen,
uw betrouwbare adviseur

Als hypotheekadviseur weten wij als geen ander dat u natuurlijk verder moet kijken dan naar een lage rente alleen. Daarom gaan we graag met u in gesprek over uw persoonlijke situatie. Die is namelijk grotendeels bepalend voor wat er mogelijk en verantwoord is op hypotheekgebied. Tijdens deze gesprekken merken we regelmatig dat mensen verbaasd zijn over wat allemaal (nog) mogelijk is. 

“Uw wensen en uw situatie zijn voor ons het vertrekpunt. Met als resultaat: een persoonlijke hypotheek die staat als een huis.”

Goed ingevoerd
Omdat wij ons eerst verdiepen in uw situatie en vaak met andere of aanvullende oplossingen komen, kunnen we uw aanvraag anders insteken. Op een manier die door de bank gemakkelijk en vlot te vertalen is. Zoals gezegd zijn wij goed ingevoerd in het actuele bankenbeleid en weten we welke aanvragen bij welke banken de meeste kans maken. Maar ook als wij andere mogelijkheden zien, delen we dat met u. Dat is uw voordeel van een objectieve en onafhankelijke adviseur.

Bent u benieuwd, laat u dan eens vrijblijvend door ons adviseren. Onder het genot van een kop koffie laten we u zien welke kansen er zijn en hoeveel u kunt besparen. Dat gesprek kost u niks, alleen een half uurtje van uw tijd.

Onze klanten

Bo de Jong, Breda

“Zoals verwacht, kreeg ik een prima voorstel. Door over te stappen naar een andere hypotheekverstrekker, gaan wij flink besparen.”

Verder lezen →

Jaap ’t Hoen, Zandvoort

"Ze denken creatief mee en dat heeft tot een uitstekende financieringsoplossing geleid!”

Verder lezen →

Michèle Roling, Tilburg

In 2009 bleef Michèle Roling na haar scheiding in het huis wonen. Dat vond ze beter voor...

Verder lezen →

Paul Pertijs,   Breda

Toen juwelier-ondernemer Paul Pertijs van House of Pertijs uit Breda enkele jaren geleden...

Verder lezen →

Wij helpen u graag. Maak een afspraak voor...

...een vrijblijvend hypotheekgesprek.

Afspraak maken →
Lorentzen

Al 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiele oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews