Lorentzen,
Uw betrouwbare hypotheekadviseur in Breda

Als hypotheekadviseur in Breda zijn wij al jaren succesvol in de omgeving van Breda en Tilburg. Wij weten als geen ander dat u verder moet kijken dan naar een lage rente alleen. Daarom gaan we graag met u in gesprek over uw persoonlijke situatie. Die is namelijk bepalend voor wat er mogelijk en verantwoord is op hypotheekgebied. Tijdens deze gesprekken merken we regelmatig dat mensen verbaasd zijn over wat allemaal (nog) mogelijk is. Uw wensen en uw situatie zijn voor ons als hypotheekadviseur het vertrekpunt, waardoor wij al veel tevreden klanten in de omgeving van Breda en Tilburg aan een geschikte hypotheek hebben geholpen. Ons doel: een persoonlijke hypotheek die staat als een huis.

“Uw wensen en uw situatie zijn voor ons het vertrekpunt. Met als resultaat: een persoonlijke hypotheek die staat als een huis.”

Hypotheekadviseur voor klanten in de omgeving Breda en Tilburg 

Als hypotheekadviseur in Breda en Tilburg profiteert u van onze persoonlijke aanpak. Door ons eerst te verdiepen in uw situatie en met andere of aanvullende oplossingen te komen, kijken we anders naar uw aanvraag. Dit doen we op een manier die door de bank gemakkelijk en vlot te vertalen is. Zoals gezegd: ons hypotheekadviesbureau is goed ingevoerd in het actuele bankenbeleid en wij weten welke aanvragen bij welke banken de meeste kans maken. Maar ook als wij andere mogelijkheden zien, delen we deze met u. Dat is uw voordeel van een objectieve en onafhankelijke adviseur. Wij helpen zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld zakelijk advies over een kredietaanvraag voor uw onderneming.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek 

Bent u op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadviseur in de omgeving van Breda en Tilburg en bent u benieuwd naar onze diensten? Laat u dan vrijblijvend door ons adivseren. Onder het genot van een kop koffie laten we u zien welke kansen er zijn en hoeveel u kunt besparen. Dat gesprek kost u niets; alleen een halfuurtje van uw tijd. Plan online een afspraak of neem contact met ons op door te bellen naar 076 - 522 20 01 of te e-mailen naar info@lorentzen.nl.

Onze klanten

Marnix Mus, Dongen

“Waar Lorentzen zich voor ons in onderscheidt is de manier van werken en communiceren. Die ervaren wij als zeer prettig en persoonlijk."

Verder lezen →

Roy Hopman, Groesbeek

“Ik werd met open armen ontvangen en na het eerste gesprek heb ik besloten om niet meer met andere adviseurs te gaan praten.  "

Verder lezen →

Lennart Mattijssen, Teteringen

“Mijn ervaring met Lorentzen was destijds zo goed, dat ik geen moment heb getwijfeld toen wij een ander huis wilden gaan kopen. "

Verder lezen →

Bo de Jong, Breda

“Zoals verwacht, kreeg ik een prima voorstel. Door over te stappen naar een andere hypotheekverstrekker, gaan wij flink besparen.”

Verder lezen →

Wij helpen u graag. Maak een afspraak voor...

...een vrijblijvend hypotheekgesprek.

Afspraak maken →
Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews