Yano van de Lindeloof 
klaar met zijn stage bij Lorentzen

Aan alle leuke dingen komt een eind. Dus ook aan de stage van Yano van de Lindeloof, die de afgelopen 20 weken stage liep bij Lorentzen voor zijn studie hbo Commerciële Economie aan Avans Hogeschool.

Yano: “Ik kwam al eerder bij Lorentzen terecht via mijn vader toen ik in 2020 een tussenjaar nam om mijn laatste tentamen te halen. Toen werkte ik hier twee dagen per week en als ik mijn tentamen zou halen, mocht ik vanaf februari ook stage komen lopen. Daardoor  was ik dus al bekend met de werkzaamheden. Ik kon vanaf februari dan ook direct hypotheekaanvragen indienen, stukken controleren en contacten onderhouden met klanten en geldverstrekkers.”

Naast deze werkzaamheden was Yano ook verantwoordelijk voor de social media kanalen van Lorentzen. Yano: “Het was mijn taak om Lorentzen naar buiten toe te positioneren en beter zichtbaar te maken. Daar hebben we zeker stappen in gezet. Ook heb ik meegedacht over belangrijke keuzes in de marketingstrategie. Zo heb ik contact gelegd met online marketingbureau Grizzly en met een interne presentatie laten zien wat zij voor ons kunnen betekenen.”

“Ik heb echt veel geleerd de afgelopen periode. Over hypotheken natuurlijk en alles wat erbij komt kijken, maar ook over het beheren van social media. Ik kon daarbij gelukkig ook terugvallen op het reclamebureau en de copywriter waarmee wij veel samenwerken.”

“Dat ik tijdens de corona-tijd een stageplek had waarbij ik naar kantoor mocht komen, dat was echt top! Alleen op woensdag werkte ik vanuit huis aan mijn opdrachten, maar op kantoor is het veel leuker. Ik kreeg veel vrijheid en vertrouwen en dat gaf me een goed gevoel. Tijdens mijn stage heb ik ook een rapport geschreven over mijn actieonderzoek. Voor dit onderzoek postte ik wekelijks een bericht en onderzocht ik wat het opleverde en wat er goed of fout ging. Dit heeft veel kennis opgeleverd. Ook moest ik een eigen website bijhouden over mijn persoonlijke doelen en ervaringen, maar dat is niet zo mijn ding. Hier moet ik nog wel wat aan doen, hoorde ik tijdens mijn beoordelingsgesprek. Maar dat komt wel goed hoor!”

“Na de vakantie begin ik aan het eerste semester van jaar 4. Hierin krijg ik weer gewoon les, hopelijk op school. In het tweede semester dat eind januari start, ga ik een minor doen. Tijdens mijn studie blijf ik op zaterdag en in eventuele vakanties een bijbaantje doen bij dakpannengroothandel Luijtgaarden. Daarnaast verzorg ik de socials voor Lorentzen. Mijn collega’s hier zijn dus nog niet van me af! Ik heb heel veel van ze geleerd en veel met ze gelachen en ik ga er vanuit dat ik het eerstvolgende teamuitje gewoon mee mag!”

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews