Wij zoeken een office manager
met affiniteit voor hypotheken

Lorentzen zorgt voor financiële oplossingen. Dat doen wij inmiddels ruim 20 jaar voor particulieren en ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan hypotheken voor de aankoop of verbouwing van een eigen woning, maar ook aan hypotheken voor verhuurde woningen. Vanwege de groei van ons bedrijf zoeken we een office manager.


Jouw werk & werkomgeving

In een fijn team van zes collega’s werk je vanuit een historisch pand in Breda. Je zorgt ervoor dat de praktische zaken op kantoor op rolletjes lopen en je werkt intensief samen met je collega’s. Je ondersteunt het team bij alle voorkomende werkzaamheden in het kader van financieringsaanvragen, (financiële) vastgoedvraagstukken en administratieve ondersteuning (dossiers). Hiervoor heb je regelmatig contact met klanten en externe specialisten, zoals accountants, fiscalisten, notarissen, banken en overige kapitaalverstrekkers.
Als office manager draag je actief bij aan de goede sfeer op kantoor, het verhogen van de gezamenlijke commerciële resultaten en aan tevreden klanten.


Jouw persoonlijkheid & competenties

We zoeken een office manager met een afgeronde mbo 4-opleiding en bij voorkeur met een financieel/bedrijfseconomische achtergrond. Je bent accuraat en administratief sterk. Je communiceert makkelijk, bent punctueel en wilt graag bijleren. Je werkt klantgericht, professioneel en efficiënt.


Ons aanbod

We bieden je een afwisselende baan met perspectief. Je krijgt de mogelijkheid om door te groeien en je krijgt alle ruimte om relevante opleidingen te volgen. Je krijgt een goed salaris, dat aansluit bij je kennis en ervaring. Wij denken aan een dienstverband van 21 tot 36 uur per week.


Meer weten & solliciteren

We kunnen je nog veel meer over de inhoud van de functie en over ons vertellen, maar dat doen we het liefst in een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact op met Christ van de Lindeloof via 06 10 59 48 38. Je sollicitatie met cv ontvangen we graag per e-mail via c.vandelindeloof@lorentzen.nl

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews