Vier maanden later…

Wat heerlijk om na vier maanden zwangerschapsverlof weer terug te mogen zijn op mijn vertrouwde honk! Zo fijn om onze klanten weer te kunnen helpen bij het realiseren van hun woonwensen. De eerste week is voorbij gevlogen en ik zit er weer helemaal in. Bizar eigenlijk hoe snel dat gaat. Mijn collega’s bij Lorentzen zijn ook erg blij dat ik er weer ben, want het is ontzettend druk.

De hysterie op de woningmarkt is na vier maanden afwezigheid nog steeds gaande en zoals het er nu naar uit ziet, blijft dat ook nog wel even zo. Vooral voor starters en (pre)-senioren is het aanbod beperkt. Wil je graag (goedkoper) wonen, maar denk je dat dit in de huidige markt niet lukt? Trek gerust eens bij ons aan de bel voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij kunnen je laten zien dat er vaak veel meer mogelijk is dan je zou denken.

Heb je geen verhuisplannen en zit je (nog) prima in je huidige woning, ook dan kan een gesprek met mij of een van mijn collega’s waardevol zijn. Mogelijk heb je ook last van de record-inflatie als gevolg van de sterk gestegen energieprijzen. Het kan daarom zeker geen kwaad om eens te kijken naar de mogelijkheden om je woning te verduurzamen. En waarom zou je dan ook niet meteen even kijken naar je verbouwingsplannen? Weet je bijvoorbeeld dat je in de meeste gevallen meer kunt lenen als je je woning verduurzaamt, of als je een duurzame woning koopt? Bovendien krijg je bij veel geldverstrekkers ook een duurzaamheidskorting op de hypotheekrente, waardoor je naast je energierekening ook je maandlasten kunt verlagen!

Kortom, snel schakelen, korte lijntjes en out-of-the-box denken is geen pre, meer een must inmiddels. Goed om te weten: bij Lorentzen draait alles om maatwerk, op basis van jouw wensen en mogelijkheden.

Nicole Lokers

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews