Van stagiair naar medewerker:
Glenn Nieboer

Glenn_Nieboer

Begin dit jaar stelden we onze stagiair Glenn Nieboer aan u voor. Glenn was derdejaars student Bedrijfskunde, Management, Economie en Recht aan de HZ University in Vlissingen. Vanuit Middelburg pendelde hij dagelijks met het openbaar vervoer tussen zijn woonplaats en Breda. Een flinke afstand, maar dat had hij er graag voor over, omdat er bij Lorentzen veel te leren viel en hij interessant onderzoek kon doen. Wellicht heeft u als relatie van Lorentzen wel meegeholpen aan zijn onderzoek en de vragenlijst over digitalisering en online hypotheekadvies ingevuld.

Uit het onderzoek van Glenn kwam naar voren dat ondanks alle digitalisering en dynamiek op de hypotheekmarkt en de veranderende rol van banken en intermediairs, persoonlijk advies nog altijd gewild is. Gelukkig maar, want dat is precies waar we bij Lorentzen goed in zijn en wat we zo leuk vinden! Samen aan tafel en met een kop koffie alle mogelijkheden verkennen en klanten op zorgvuldige wijze adviseren over de beste hypotheek voor hun situatie. Wij zijn heel blij met het onderzoek van Glenn en met de resultaten!

Waar we tijdens de stageperiode van Glenn ook blij mee waren, is de manier waarop hij zich heeft ontwikkeld. Glenn heeft veel waardevolle kennis paraat en groeide uit tot een gewaardeerde collega. Omdat we het jammer vonden dat zijn stageperiode erop zat – en omdat we wel wat extra handjes konden gebruiken – hebben we Glenn gevraagd één dag in de week te blijven. En… hij zei ja! Maar waarom eigenlijk Glenn?

Ik heb het erg naar mijn zin bij Lorentzen! Mijn onderzoek en de stageperiode zijn uitstekend beoordeeld met respectievelijk een 7,5 en een 8,5. Als eindpunt een 8 dus en daar ben ik trots op. Ik heb veel geleerd de afgelopen periode en volop vrijheid en verantwoordelijkheid gekregen hier. Ook heb ik fijne collega’s bij Lorentzen, waarmee ik graag samenwerk.

Hoe het allemaal verder gaat, dat zien we nog wel. Ik ben pas 20 en moet nog een jaar naar school en mijn eindstage doen. Wellicht kies ik dan voor een ‘corporate’, om ook eens te ontdekken hoe het daar werkt. En daarna? Ach, misschien eerst eens een jaartje reizen of zo. Wat mij betreft ligt alles nog open!

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews