Onze nieuwe website
staat online!

Wat vliegt de tijd! Daar werden wij bij Lorentzen weer eens mee geconfronteerd toen we enkele weken terug op onze website keken. De kleuren van onze huisstijl – groen, wit en grijs – die waren nog dik in orde. En de teksten klopten voor het grootste deel ook nog wel. Maar de foto’s, die waren nogal verouderd en niet meer compleet want het team is uitgebreid. En bovendien; we zijn allemaal wat ouder geworden sinds de laatste keer dat we foto’s hebben laten maken. Ook onze focus op hypotheken mocht wel wat krachtiger.

Kortom, het was hoog tijd om nieuwe foto’s te laten maken en de website weer eens goed onder handen te laten nemen. Het resultaat is nu te vinden op www.hypotheekadviesvanlorentzen.nl en daarnaast ook nog op www.lorentzen.nl. En we zijn er best wel trots op met z’n allen!

Dat persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel staat bij ons, ziet u terug op onze website. Ook in deze lastige tijden van corona, streven wij zo veel mogelijk naar persoonlijke service als het gaat om hypotheekadvies. Via de nieuwe website kunt u eenvoudig een afspraak met een adviseur inplannen. Het adviesgesprek kan veilig op afstand plaatsvinden, bijvoorbeeld via Microsoft Teams. Dat werkt heel goed. Maar als u dat prettiger vindt, kunnen we het gesprek ook bij u thuis of bij ons op kantoor laten plaatsvinden. Uiteraard met inachtneming van alle RIVM-voorschriften. Veiligheid voor alles!

Voor nu wil ik u van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen op www.hypotheekadviesvanlorentzen.nl. Wilt u een afspraak maken voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek of wilt u laten onderzoeken of oversluiten zinvol is, dan horen we graag van u.

Tot slot wil ik u namens het hele team van Lorentzen fijne feestdagen toewensen en een succesvol, maar bovenal gezond 2021. Een jaar overigens dat voor ons extra speciaal gaat worden, want in 2021 vieren wij ons 20-jarig jubileum!

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews