Nieuw gezicht:
Sandra Groenendal

Sandra

Het nieuwe jaar is ook bij Lorentzen voortvarend van start gegaan. De economie zit in de lift en de rente beweegt zich nog altijd op een zeer aantrekkelijk niveau. Deze combinatie zorgt ervoor dat de huizenmarkt op volle toeren draait. Steeds meer mensen weten Lorentzen dan ook te vinden voor het afsluiten van hun nieuwe hypotheek of voor het oversluiten van een bestaande hypotheek. Dat betekent ook veel meer administratieve werkzaamheden. Vandaar dat het team is uitgebreid met een nieuwe medewerker: Sandra Groenendal. Ze stelt zich graag even aan u voor.

Hallo, mijn naam is Sandra Groenendal en ik ben woonachtig in Zevenbergen. Naast mijn baan bij Lorentzen ben ik vooral moeder van twee lieve kinderen en speel ik bugel bij twee orkesten. Voor wie het niet weet: een bugel is een koperen blaasinstrument, dat wel iets wegheeft van een trompet, maar wat minder schel klinkt. Begin 2018 ben ik begonnen bij Lorentzen als intern accountmanager hypotheken. Hiervoor heb ik al zo’n 20 jaar ervaring opgedaan in de financiële wereld, bij diverse assurantie-advieskantoren in de regio.

Bij mijn vorige werkgever waren hypotheken slechts een onderdeel van de totale dienstverlening. De focus lag vooral bij verzekeringen. Lorentzen is helemaal gespecialiseerd in hypotheken en dat vind ik heel prettig. Ik houd me hier bezig met de administratieve ondersteuning bij aanvragen, zodat mijn collega’s zich helemaal kunnen richten op de advisering. Alles is hier goed en op een professionele manier geregeld. Dat maakt het werken minder stressvol en daardoor aangenaam.

Al tijdens het eerste kennismakingsgesprek ontdekte ik meteen dat er een klik was tussen ons. Naast leuke collega’s en een prachtige werkomgeving, vind ik het vooral boeiend dat Lorentzen gespecialiseerd is in hypotheken voor ondernemers. De verwerking van een ondernemershypotheek is toch weer wat anders dan die van mensen in loondienst.

Uiteraard is het nog even een beetje wennen allemaal, maar ik heb wel het idee dat ik hier op mijn plek zit. Ik was op zoek naar een goede balans tussen werk en privé en bij Lorentzen heb ik die volgens mij gevonden. Wat mij betreft houden we dat zo en blijf ik de komende jaren doen waar ik goed in ben: een nauwkeurige administratieve verwerking van een groeiend aantal hypotheken.

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews