Lorentzen zoekt een Accountmanager vastgoed

Lorentzen zorgt voor financiële oplossingen. Dat doen we voor particulieren en ondernemers. Voor de aankoop van woningen dus en voor de financiering van commercieel vastgoed. Zakelijke relaties ontzorgen we bij het creëren van optimale financieringsconstructies, het onderbouwen van financieringsaanvragen en brede aanvullende dienstverlening. Vanwege de groei van onze commerciële vastgoedklanten zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager vastgoed m/v

Jouw werk & werkomgeving

Lorentzen werkt met een gepassioneerd team van zes mensen vanuit een historisch pand in Breda. Jij gaat intensief samenwerken met de senior Accountmanager vastgoed. Je ondersteunt hem in een binnendienstfunctie bij alle voorkomende werkzaamheden in het kader van financieringsaanvragen, (financiële) vastgoedvraagstukken en administratieve ondersteuning (dossiers). Je hebt regelmatig contact met klanten en externe specialisten, zoals accountants, fiscalisten, notarissen, banken en overige kapitaalverstrekkers. Ook spring je regelmatig bij op de afdeling woninghypotheken.

Jouw persoonlijkheid & competenties

We zoeken een accountmanager met een financieel/ bedrijfseconomische achtergrond en een HBO werk- en denkniveau. Je bent thuis in de veelomvattende wereld van (commercieel) vastgoed met werkgebieden als verzekeringen, administratie, reguliere financieringsaanvragen en juridische en fiscale dienstverlening. Je opleiding, interesses en werkervaring sluiten hierop aan. Je communiceert makkelijk, bent punctueel en wilt graag (bij)leren.

Ons aanbod

We bieden je een afwisselende baan met perspectief en de mogelijkheid om door te groeien. Je kunt rekenen op een goed salaris dat aansluit bij je kennis en ervaring. In principe werk je bij ons op kantoor aan de Baronielaan 23 in Breda.

Meer weten & solliciteren

Over de inhoud van deze functie is nog veel meer te vertellen. Heb je interesse, neem dan contact op met Jurgen van Boxtel via 06 13 83 17 29. Je sollicitatie met cv ontvangen we graag per e-mail via j.vanboxtel@lorentzen.nl.

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews