Lorentzen opent Credion 
vestiging in Breda

Op 1 mei 2015 opent Lorentzen een Credion vestiging in Breda. Door een vestiging te openen van de landelijke onafhankelijke adviesorganisatie Credion heeft Lorentzen hiermee haar dienstverlening op het gebied van de zakelijke kredietverlening verder geprofessionaliseerd.

"Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen. Lorentzen adviseerde haar klanten al op dit gebied, maar door de aansluiting bij Credion heeft Lorentzen vanaf heden meer dan 35 bronnen van geld tot haar beschikking,” geeft Christ van de Lindeloof, van Lorentzen aan.

Bank onafhankelijk bedrijfsfinancieringen realiseren
Financieren via banken is de laatste jaren voor ondernemers een forse uitdaging. Banken stellen strengere voorwaarden aan bedrijven, waardoor het aantrekken van bancaire financieringen ook voor de komende jaren een issue zal blijven. ‘Een flinke rem op het ondernemerschap’, aldus Jurgen van Boxtel van Lorentzen.

Credion is een keten van ruim 30, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 35 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en investeerders. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. “Vanuit Lorentzen merken wij dat veel ondernemers behoefte hebben aan professioneel advies en begeleiding om hun financieringsdoelen te realiseren. Maar dan wel door iemand met ruime ervaring in de zakelijke financieringsmarkt én door iemand die hen goed begrijpt, iemand die zelf ook ondernemer is." aldus Jurgen van Boxtel en Christ van de Lindeloof.

Credion
Het vertrouwen in de financiële sector is sterk afgenomen en het economische klimaat is erg turbulent. Een situatie waarin het voor ondernemingen lastig financieren is. Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich, als enige in Nederland, heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen in de breedste zin des woords voor MKB bedrijven. Door haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: "Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor".

Wilt u meer weten over de Credion vestiging in Breda, dan kunt u contact opnemen met Christ van de Lindeloof of Jurgen van Boxtel, 076-514 79 90 of breda@credion.nl. Wilt u meer weten over Credion, neemt u dan contact op met Jacob Nammensma van Credion Associatie, T 0513 - 65 68 77.

Sandra
Groenendal

Intern Accountmanager Hypotheken
076 522 20 01

Wieteke
Tempelaars

Intern Accountmanager Hypotheken
076 522 20 01

Wij helpen u graag. Maak een afspraak voor...

...een vrijblijvend hypotheekgesprek.

Contact

Lorentzen
Baronielaan 23
4818 PA Breda

Telefoonnummer: 076 - 522 20 01
Emailadres: info@lorentzen.nl

Download hier ons Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag

Hoe kunnen wij u helpen?