Lorentzen is op zoek naar een (junior) assistent hypotheekadviseur

Lorentzen vacature

Lorentzen zorgt voor financiële oplossingen. Dat doen wij inmiddels ruim 20 jaar voor particulieren en ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan hypotheken voor de aankoop of verbouwing van een eigen woning, maar ook aan hypotheken voor verhuurde woningen. Omdat we groeien zijn we op zoek naar een proactieve en enthousiaste collega met belangstelling voor de wereld van de hypotheek dienstverlening. Wil jij beginnen bij Lorentzen als:  (Junior) assistent hypotheekadviseur m/v

Je werk & werkomgeving
Lorentzen werkt met een gepassioneerd team van zeven mensen vanuit een historisch pand in Breda. Jij gaat intensief samenwerken met de hypotheekadviseurs van ons kantoor. Je ondersteunt hen in een binnendienstfunctie bij alle voorkomende werkzaamheden rondom financieringsaanvragen, (financiële) vastgoedvraagstukken en administratieve ondersteuning (dossiers). Je hebt regelmatig contact met klanten en externe specialisten, zoals accountants, fiscalisten, notarissen, banken en overige kapitaalverstrekkers.

Je persoonlijkheid & competenties
We zoeken een (junior) assistent hypotheekadviseur met een financieel/ bedrijfseconomische achtergrond en HBO werk- en denkniveau. Je wilt graag groeien in de veelomvattende wereld van de hypotheekdienstverlening of bent misschien al op weg in deze wereld. Je opleiding, interesses en werkervaring sluiten hierop aan. Je communiceert makkelijk, bent punctueel en wilt graag (bij)leren.

Ons aanbod
We bieden je een afwisselende baan met perspectief en de mogelijkheid om door te groeien. Je kunt rekenen op een goed salaris, dat aansluit bij je kennis en ervaring. In principe werk je bij ons op kantoor aan de Baronielaan 23 in Breda. De functie is voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week.

Meer weten & solliciteren
Over de inhoud van deze functie is nog veel meer te vertellen. Heb je interesse of vragen over de vacature, neem dan contact op met Nicole van Steen-Lokers via 076-5222001. Je sollicitatie met cv ontvangen we graag per e-mail via n.lokers@lorentzen.nl. De sluitingsdatum van deze vacature is 1 februari 2024. 

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews