Kunt u profiteren van de 
huidige lage hypotheekrente?

Dagelijks ziet u in de krant, op tv en op internet dat de hypotheekrente historisch laag is. En met rentes vanaf circa 2,2% voor 10 jaar vast, kunnen wij dat bevestigen. Voor mensen die op het punt staan om de woningmarkt te betreden of een ander huis willen kopen, is dit natuurlijk goed nieuws. Maar ook als u al een hypotheek hebt en niet van plan bent om te verhuizen, kunt u profiteren.

Als u de voorwaarden van uw hypotheek erop naslaat, wordt duidelijk of u voordeel kunt behalen. Maar beter nog is het om ons naar uw specifieke situatie te laten kijken. Wij zijn 100% onafhankelijk, kijken verder dan uw bank en rekenen u graag voor wat u kunt gaan besparen.

Een hypotheek is heel persoonlijk natuurlijk. Factoren die meespelen, zijn onder meer de waarde van uw woning, uw inkomen, persoonlijke omstandigheden en niet te vergeten: uw wensen! Toch kunnen we er in algemene zin wel wat over zeggen. Zo kan rentemiddeling interessant zijn als uw huidige rente fors hoger is dan de actuele marktrente. Hoe werkt dat? U betaalt een boete aan de bank voor vervroegd aflossen deze boeterente wordt uitgesmeerd over meerdere jaren. Namelijk over de periode dat u uw rente opnieuw vast zet. Zo hoeft u niet in één keer een (groot) bedrag aan de bank te betalen en bent u per maand én over de gehele periode voordeliger uit.

Niet alle banken laten rentemiddeling toe. Het alternatief is om uw gehele hypotheek af te lossen en een nieuwe, voordeligere hypotheek af te sluiten. Zeker als uw huidige rentevaste periode binnenkort afloopt, bent u in veel gevallen voordeliger uit. Ook als de waarde van uw woning de afgelopen jaren gestegen is of als u heeft afgelost op uw schuld, kan het zinvol zijn om naar uw hypotheek te laten kijken. U kunt dan in aanmerking komen voor een rentekorting op uw huidige hypotheek. Tegenover een hypotheek staat vaak een aflossingsplan. Bijvoorbeeld via een spaar- of beleggingsconstructie. Past deze nog bij uw huidige situatie en wensen voor de toekomst? Betaalt u niet te veel kosten?

De komende maanden gaan wij ons intensief bezighouden met alles wat te maken heeft met hypotheken. Niet alleen voor onze klanten, maar voor iedereen die daarin geïnteresseerd is. Wij stellen geheel vrijblijvend voor u vast of er voordeel te behalen is met een nieuwe of aangepaste hypotheek. Goed om te weten: wij kennen de markt door en door en hebben veel expertise in huis. En als ondernemer bent u bij ons helemaal aan het goede adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in advies aan en begeleiding van ondernemers. Maak dus snel een afspraak en we vertellen u er alles over!

Sandra
Groenendal

Intern Accountmanager Hypotheken
076 522 20 01

Wieteke
Tempelaars

Intern Accountmanager Hypotheken
076 522 20 01

Wij helpen u graag. Maak een afspraak voor...

...een vrijblijvend hypotheekgesprek.

Contact

Lorentzen
Baronielaan 23
4818 PA Breda

Telefoonnummer: 076 - 522 20 01
Emailadres: info@lorentzen.nl

Download hier ons Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag

Hoe kunnen wij u helpen?