Hypotheekadvies, 
wat ons onderscheidt is dat we écht onafhankelijk zijn

“Het aantal verkochte woningen zal in 2014 voorzichtig verder stijgen. Ook de huizenprijzen zullen in de loop van 2014 naar verwachting de bodem bereiken. Dit is de actuele visie van verschillende economen. Ook wij merken dat het tij op de woningmarkt keert. Zo hebben wij op het moment van schrijven (eind februari 2014) meer hypotheekaanvragen in behandeling dan we in de laatste vijf jaar hebben gehad.

In de nieuwe economische werkelijkheid zijn woningen een stuk betaalbaarder geworden. Dit komt doordat het besteedbaar inkomen minder hard gedaald is dan de huizenprijzen, die circa 20% gezakt zijn. Is dit dan het juiste moment om toe te slaan op de woningmarkt? Dat is natuurlijk nooit met 100% zekerheid te zeggen, maar persoonlijk denk ik dat 2014 hiervoor een goed moment is.

Als u besluit een ander huis te gaan kopen, begin dan met een goed en objectief hypotheekadvies. Wat ons onderscheidt is dat we écht onafhankelijk zijn. We zijn aan geen enkele geldverstrekker gelieerd en doen zaken met alle grote hypotheekverstrekkers zoals ING, Nationale Nederlanden, ABN/AMRO, Obvion etc. Afhankelijk van uw situatie kunnen we zeer scherpe rentes aanbieden. Wat denkt u bijvoorbeeld van een 10-jaarsrente van 3,6% (tot 60% van de marktwaarde van uw woning)?

Zoals u ongetwijfeld weet is er veel veranderd op hypotheekgebied. Zo is er bijvoorbeeld de aflossingsplicht bij nieuwe hypotheken. Dit is bij oversluiten overigens geen vanzelfsprekendheid. Ook bestaat de mogelijkheid om een restschuld bij de verkoop van uw huidige woning mee te financieren. Wij kennen de mogelijkheden en adviseren u graag zo breed mogelijk omdat we niet alleen hypotheekadvies geven, maar naar uw complete financiële situatie kijken.

Ook de provisie op hypotheken bestaat niet meer. Dat vind ik persoonlijk een goede ontwikkeling. Als klant weet je nu precies wat en waarvoor je betaalt. Bij Lorentzen is dat voor particulieren 2000 euro (aftrekbaar!). Hiervoor nemen we een intakegesprek af, adviseren we u over de beste hypotheek voor uw specifieke situatie en vragen we offertes aan bij diverse partijen. Voordat we u de offertes aanbieden screenen we ze uitvoerig. Als u akkoord gaat, verzamelen wij alle gegevens en wikkelen we de complete financiering voor u af tot en met de controle van de hypotheekakte van de notaris.

Nogmaals, ik denk dat 2014 een goed jaar is om de woningmarkt te betreden. Daarom nodig ik u van harte uit voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies. Ook als u wilt weten of oversluiten interessant is of als u te maken hebt met een echtscheiding, bent u van harte welkom!”

Sandra
Groenendal

Intern Accountmanager Hypotheken
076 522 20 01

Wieteke
Tempelaars

Intern Accountmanager Hypotheken
076 522 20 01

Wij helpen u graag. Maak een afspraak voor...

...een vrijblijvend hypotheekgesprek.

Contact

Lorentzen
Baronielaan 23
4818 PA Breda

Telefoonnummer: 076 - 522 20 01
Emailadres: info@lorentzen.nl

Download hier ons Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag

Hoe kunnen wij u helpen?