Het nieuwe gezicht 
van Lorentzen

Ik ben supertrots dat ik deze eerste blog voor onze nieuwe website mag schrijven. De afgelopen maanden hebben wij samen met een aantal externe professionals hard gewerkt aan de modernisering van onze visuele identiteit en de realisatie van deze website.

Ons oude logo en huisstijl dateren van 2009. Nu, vier jaar later, ziet de wereld er compleet anders uit. De financiële en daarop volgende economische crisis heeft z’n sporen nagelaten en ondernemers en vermogende particulieren voor nieuwe uitdagingen gesteld. Daar bovenop is er de zich terugtrekkende overheid en de veranderende rol van banken en financieel dienstverleners. Ontwikkelingen die het belang van een degelijk en onafhankelijk financieel advies alleen nog maar verder hebben vergroot.

Tot enkele jaren geleden was het vanzelfsprekend om voor al uw financiële zaken aan te kloppen bij uw huisbankier. De driehoek bank-ondernemer-accountant vormde daartoe in veel gevallen een prima basis. Maar zoals gezegd, de rol van banken is anno 2013 wezenlijk veranderd. Er zijn niet zo veel banken meer over en ze passen (al dan niet gedwongen) met enige regelmaat hun beleid aan. Een bankier anno 2013 is dan ook een andere dan een aantal jaren geleden. Gelukkig ontstaan er meer en meer alternatieven voor banken. Daar spelen wij op in en dat maakt onze financiële dienstverlening echt een specialisme, absoluut onderscheidend en van grote toegevoegde waarde voor u. Deze veranderingen en onze meerwaarde verplichtte ons zichtbaarder en herkenbaarder te zijn in de markt.

Bij de ontwikkeling van onze nieuwe huisstijl hebben we vastgehouden aan wat goed was; de naam Lorentzen en de kleurstelling. Wat we daaraan hebben toegevoegd is een modernere, zakelijke en heldere uitstraling, passend bij de branche en boven alles passend bij wie wij zijn! Want ondanks -of misschien wel dankzij- de nieuwe economische werkelijkheid is het Lorentzen gelukt om gestaag door te groeien. Dat hebben we vooral te danken aan onze klanten, relaties en netwerken. Nu wordt het de hoogste tijd om onze vleugels verder uit te slaan en nieuwe mensen te ontmoeten, die op zoek zijn naar gedegen en onafhankelijk financieel advies.

Van harte welkom bij Lorentzen!

Sandra
Groenendal

Intern Accountmanager Hypotheken
076 522 20 01

Wieteke
Tempelaars

Intern Accountmanager Hypotheken
076 522 20 01

Wij helpen u graag. Maak een afspraak voor...

...een vrijblijvend hypotheekgesprek.

Contact

Lorentzen
Baronielaan 23
4818 PA Breda

Telefoonnummer: 076 - 522 20 01
Emailadres: info@lorentzen.nl

Download hier ons Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag

Hoe kunnen wij u helpen?