‘Goede service en duidelijk
in het meedenken met de klant!’

‘Goede service en duidelijk in met name het meedenken met de klant!’. Precies wat je graag wilt horen als hypotheekadviseur.

Niet geheel onverwachts natuurlijk en met gepaste trots zagen wij deze zomer de 200e review verschijnen op de onafhankelijke review-website Advieskeuze.nl - de Zoover voor financiële dienstverleners. Léon van Ballegooijen had de moeite genomen om zijn mening te delen over de dienstverlening van Lorentzen. En ook dit keer waren we blij met de inhoud: ‘Goede service en duidelijk in met name het meedenken met de klant!’. Precies wat je graag wilt horen als hypotheekadviseur.


Heel goed geluisterd

Omdat de 200e review eraan zat te komen, hadden we besloten om er een klein feestje van te maken als het zover zou zijn. En op 30 juni was het zover: ondernemer Léon van Ballegooien uit Oss schreef ‘m en daarmee verdiende hij een dinerbon. Léon woont samen met zijn vrouw en twee kinderen sinds 2007 in een mooie, groene wijk in Oss. Léon: “Wij kennen Lorentzen al langer want ze hebben ons eerder al geholpen bij het afsluiten van een hypotheek. Wij wilden onze hypotheek nu oversluiten en herstructureren en op basis van eerdere ervaringen en reviews van andere ondernemers, hebben we opnieuw Lorentzen ingeschakeld. Ze hebben heel goed geluisterd naar onze wensen en een plan neergelegd dat hier naadloos bij aansluit.”


Echt onafhankelijk advies

León heeft de samenwerking met Lorentzen dan ook als zeer goed en prettig ervaren. Léon: “Een hypotheek is toch iets belangrijks in je leven, waar je natuurlijk jaren aan ‘vast zit’. Ik vind het daarom heel belangrijk dat dit goed geregeld is, zonder onduidelijkheden en zonder financiële stress. En dat is precies wat Lorentzen te bieden heeft. Ik adviseer dan ook iedereen contact op te nemen met deze onafhankelijke adviseur. Zo ontdek je wat bij jou past, wat er mogelijk is en krijg je een echt onafhankelijk advies voor een verantwoorde keuze voor de toekomst. Dat is heel waardevol. En dat we hier bovenop ook nog een dinerbon hebben ontvangen, is natuurlijk helemaal top!”.

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews