Geen leeftijd discriminatie
bij het afsluiten van een hypotheek.

Regelmatig krijgen wij bij Lorentzen de vraag of je nog een hypotheek kunt krijgen als je senior bent. De korte versie van het antwoord is: ja, dat kan zeker! In de meeste gevallen wordt er namelijk niet gediscrimineerd op leeftijd bij het afsluiten van een hypotheek. De mogelijkheden voor senioren zijn dan ook ruimer dan u waarschijnlijk verwacht. 

Overwaardehypotheek

Vanaf de AOW-gerechtigde leeftijd - en in sommige gevallen zelfs al eerder - komt u in aanmerking voor een overwaardehypotheek, als u een eigen woning bezit met een aanzienlijke overwaarde. Dit geeft u de mogelijkheid om levenslang in uw woning te blijven wonen, vermogen te onttrekken aan de woning en daarmee uw overwaarde te benutten. Zonder dat u de woning hoeft te verkopen én zonder dat uw maandlasten stijgen! 

Hypotheekadvies is maatwerk

Ook als u liever wilt doorstromen naar een goedkopere eigen woning, zijn er - speciaal voor senioren - verruimde mogelijkheden om een hypotheek te verkrijgen én daarbij de nieuwe lasten zo laag mogelijk te houden. Er zijn natuurlijk nog veel meer voorbeelden te bedenken en die bespreken we graag met u in een persoonlijk gesprek. Hypotheekadvies is immers maatwerk, daar draait het om! 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een van onze hypotheekadviseurs. Dit kan eenvoudig online via bovenstaande button ‘Afspraak maken’ of telefonisch via 076-5222001. 

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews