Even voorstellen:  
Yano van de Lindeloof

Je bent 21 jaar en volgt een opleiding commerciële economie aan de Avans Hogeschool in Breda. Je bent lekker bezig, maar mag nog net niet door naar het derde jaar omdat je het vak Business Management uit het eerste jaar nog moet halen. Dat betekent een studievertraging van een half jaar oplopen… Zes maanden de tijd dus om nog één vak te halen. Dat is in het kort de situatie van Yano van de Lindeloof.

Tijd over
“Het is zoals het is,” vertelt Yano over zijn opgelopen studievertraging. “En ik moet er hard voor werken de komende tijd om alsnog het vak Business Management te halen om daarna aan mijn stagejaar te kunnen beginnen. Omdat ik maar één vak hoef te doen, heb ik best veel tijd over en die wil ik graag nuttig besteden. Daarom werk ik twee dagen per week bij een dakpannengroothandel, waar ik op de heftruck rijdt. Leuk werk en leuke collega’s, maar met het oog op mijn toekomst wil ik mijn blik graag verder verbreden. Daar is bij Lorentzen volop gelegenheid voor!”

Leuk en leerzaam
Yano werkt op maandag en vrijdag bij Lorentzen. Yano: “Het bevalt me prima hier in Breda! Het werk sluit goed aan op mijn studie en daarmee is het voor mij een leerzame periode. In mijn dagelijkse werk word ik begeleid door Nicole van Steen-Lokers. Ik help haar met het uitwerken van financieringsvoorstellen en ik doe checks via ons portefeuilleplatform om te onderzoeken of er mogelijkheden zijn voor klanten om hun maandlasten te verlagen of de hypotheekvoorwaarden te verbeteren. Dat is leuk en leerzaam werk!”

Propedeuse halen
Yano is inmiddels een paar weken werkzaam voor Lorentzen, maar of zijn toekomst ook op het gebied van hypotheken ligt, staat voor hem zeker nog niet vast. Yano: “Daar kan ik nu nog niet zo veel over zeggen. Ik wil sowieso mijn studie commerciële economie afmaken en daarna ervaring op gaan doen bij diverse andere bedrijven. Maar in de huidige omstandigheden is dit voor mij wel een waardevolle invulling voor de komende maanden. Werkervaring opdoen en keihard leren om mijn propedeuse te halen!”

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews