Even voorstellen:
Marlou Schurink

Marlou

Na een valse start (twee weken corona) hebben we deze zomer een nieuw gezicht bij Lorentzen mogen verwelkomen. Op 1 juli zou Marlou Schurink (27) namelijk beginnen als intern accountmanager hypotheken. In haar functie gaat ze zich bezig houden met de communicatie tussen alle partijen die betrokken zijn bij hypotheekaanvragen. Omdat ze ook zelf net een koopwoning heeft gekocht, maakt ze het proces nu van twee kanten mee. Marlou stelt zich graag aan u voor:

Samen met mijn vriend Wouter kochten wij pas onze eerste woning in Etten-Leur. Ik zit nu dus midden in het proces, waarmee ook onze klanten te maken hebben. Ideaal om op deze manier te starten met een baan in de hypotheekbranche. Mijn functie bij Lorentzen is intern accountmanager hypotheken. Op termijn hoop ik door te groeien naar de functie van adviseur. Op dit moment dien ik hypotheekaanvragen in en onderhoud ze van begin tot eind. Ik controleer alle documenten of ze de juiste informatie bevatten, ik zorg voor de tijdige aanlevering en ik doe de bijbehorende administratieve werkzaamheden.

Via een contactpersoon van mijn collega Nicole ben in contact gekomen met Lorentzen. Ik heb gestudeerd voor een baan in de Leisure en Events branche, dus dit is wel even wat anders. Gelukkig heb ik ook anderhalf jaar bij de ING Bank gewerkt; ik heb dan ook zeker affiniteit met de financiële wereld. Toen ik bij Lorentzen op gesprek ging, werd ik heel warm onthaald door Nicole en Christ. Ik voelde me direct op mijn gemak, terwijl ik meestal eerst de kat uit de boom kijk. Het gesprek liep vloeiend en er was direct een klik. Toen ik vroeg wanneer ik iets te horen zou krijgen over de sollicitatie, keken Nicole en Christ elkaar aan en zeiden lachend dat ik was aangenomen, als ik ook interesse had!

Mijn sterke en minder sterke eigenschappen? Ik ben creatief, klantvriendelijk (zoek graag verbinding met mensen), ben altijd in voor een dolletje, enthousiast en empathisch. Dat ik zo empathisch ben is ook gelijk mijn valkuil. Ik kan hierdoor soms mijzelf vergeten. In groepen ben ik wat afwachtend en soms kan ik een tikkeltje onhandig zijn. Gelukkig kan mijn vriend hier smakelijk om lachen!

Na mijn twee weken coronavertraging ben ik nu vol aan de bak gegaan om zo snel mogelijk veel bij te leren. Mijn collega Nicole gaat binnenkort namelijk met zwangerschapsverlof, dus enige haast is wel geboden! Maar dat gaat vast goedkomen met al die leuke en warme collega’s!

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews