Even voorstellen,
Lars Wolf

Foto Lars Wolf social media 2

Sinds eind januari 2024 heten wij Lars Wolf van harte welkom als afstudeerstagiair bij Lorentzen. Tot eind juni komt Lars ons team versterken en werkt hij aan zijn afstudeeropdracht voor de opleiding Commerciële Economie aan Avans Hogeschool in Breda. Lars stelt zich graag even aan u voor.

‘Altijd heb ik al interesse gehad in het werk van financiële dienstverleners. Dit komt doordat het een heel dynamische wereld is, waarin je veel kunt leren. Ik heb specifiek voor Lorentzen gekozen omdat dit een heel persoonlijk team is, waar ik volgens mij echt iets kan bijdragen. Tot op heden bevalt het heel goed! Ik kijk ernaar uit om steeds meer verantwoordelijkheden te krijgen en meer te leren in deze werkomgeving. Ook de collega’s zijn erg aardig en ze ontvangen mij goed.

Ik zit momenteel in mijn laatste jaar en als ik mijn afstudeeropdracht bij Lorentzen goed afrond, dan ben ik officieel afgestudeerd! Voor mijn afstudeeropdracht ga ik aan de slag met de bestaande klanten van Lorentzen. Ik ga onderzoeken hoe bestaande klanten terugkerende klanten kunnen worden en wat hier allemaal voor nodig is.

Gedurende de week probeer ik zoveel mogelijk mee te werken tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Dat vind ik erg leuk en ik probeer hier zoveel mogelijk van te leren. Soms is het wel veel informatie waarmee je moet werken en er zijn veel regels. Dit is in het begin wel even wennen, maar het gaat vanzelf goedkomen. Verder probeer ik natuurlijk ook ruimte te maken om aan mijn afstudeeropdracht te werken. Ik wil tenslotte ook mijn diploma halen!

Ik wil graag meer kennis opdoen over de financiële markt en dan in het bijzonder over hypotheken. In de toekomst wil ik ook iets in de financiële dienstverlening gaan doen. Of dit dan bij een bank is of bij een dienstverlener zoals Lorentzen, dat weet ik nog niet. Hier zal ik vast in de toekomst achter komen.

Bij het team van Lorentzen voel ik me in ieder geval heel erg welkom en ook het werk waar ik dagelijks mee bezig ben, spreekt me erg aan. En als ik niet aan het werk ben, ben ik graag bij mijn vrienden. Lekker een potje padellen of naar voetbal gaan!

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews