Even voorstellen,
Eefje Wientjens

Of het nu komt door de aantrekkende economie, de historisch lage hypotheekrente, ons nieuwe pand of de hoge klantbeoordelingen, feit is dat we hard aan het groeien zijn. Dat is dan ook de reden dat u een nieuw gezicht aantreft bij Lorentzen. Haar naam is Eefje Wientjens en ze stelt zichzelf graag via deze blog aan u voor.

Mijn naam is Eefje Wientjens, ik woon in Bergen op Zoom en ben 23 jaar oud. Inmiddels werk ik alweer een half jaartje als intern accountmanager hypotheken bij Lorentzen. Ik heb een MBO-opleiding Marketing & Communicatie gevolgd in Roosendaal en tijdens een bijbaantje leerde ik Nicole Lokers kennen. Zij is vorig jaar begonnen bij Lorentzen als intern accountmanager hypotheken en inmiddels doorgegroeid tot volwaardig hypotheekadviseur. Toen haar functie beschikbaar kwam, heeft ze mij hierover getipt.

Tijdens de gesprekken met de mannen van Lorentzen klikte het meteen. De sfeer is goed hier met leuke collega’s en alle mogelijkheden om verder te studeren en mezelf te ontwikkelen. Ik ben dan ook volop bezig met een interne opleiding. Aan het einde van dit jaar hoop ik Wft Basis af te ronden, zodat ik in 2018 kan beginnen met de opleiding Wft Hypothecair Krediet. Uiteindelijk wil ik ook graag hypotheekadviseur worden. Bij Lorentzen houd ik me vooral bezig met het ontvangen van klanten en het ondersteunen van de adviseurs. Denk aan het beantwoorden van vragen van klanten, ze optimaal voorbereiden op hun adviesgesprek en het op orde houden van de dossiers.

Verder doe ik ook het beheer en de follow-up van Advieskeuze.nl. Dit is een onafhankelijke website van de Consumentenbond, waarop mensen hun mening kunnen geven over financiële dienstverleners. Een soort Zoover voor hypotheekadvies dus. Ik bel onze klanten altijd na om te informeren of ze tevreden zijn over onze dienstverlening en ik vraag ze om hun mening te delen op Advieskeuze.nl. Inmiddels hebben we ca. 45 beoordelingen en een gemiddeld rapportcijfer van 9,8. Een score om trots op te zijn, vind ik! Het leuke is ook dat steeds meer mensen ons weten te vinden via deze site.

Al met al heb ik het erg naar mijn zin bij Lorentzen. Ik hoop mijn opleiding met succes af te gaan ronden en volwaardig hypotheekadviseur te worden. Een huis kopen en een hypotheek afsluiten is een belangrijke stap en ik vind het geweldig om mensen daar zo goed mogelijk bij te kunnen helpen! De omstandigheden zijn op dit moment nog altijd ideaal om een hypotheek af te sluiten. Dat kan zowel om een nieuwe hypotheek voor jonge mensen en starters gaan als om het oversluiten of herstructureren van een bestaande hypotheek. Ook voor een second opinion kun je bij ons terecht. Goed om te weten; onze adviseurs zijn ook gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers.

Sandra
Groenendal

Intern Accountmanager Hypotheken
076 522 20 01

Wieteke
Tempelaars

Intern Accountmanager Hypotheken
076 522 20 01

Wij helpen u graag. Maak een afspraak voor...

...een vrijblijvend hypotheekgesprek.

Contact

Lorentzen
Baronielaan 23
4818 PA Breda

Telefoonnummer: 076 - 522 20 01
Emailadres: info@lorentzen.nl

Download hier ons Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag

Hoe kunnen wij u helpen?