Bijblijven  
om het verschil te maken.

Omdat er zoveel verandert op het gebied van woninghypotheken en commercieel vastgoed, vinden we het bij Lorentzen van groot belang om onze kennis continu up-to-date te houden. Alleen zo kunnen we het verschil voor onze klanten blijven maken. En omdat ik me binnen Lorentzen vooral bezighoud met commercieel vastgoed, ben ik dit voorjaar gestart met de Postacademische MasterCourse Vastgoed Fiscaal aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Deze MasterCourse is speciaal voor mensen zoals ik, die in de zakelijke vastgoedsector werkzaam zijn en zich (verder) willen ontwikkelen in de fiscale en juridische aspecten van vastgoed. De opleiding is gericht op het verkrijgen van meer kennis en inzicht in de fiscale aspecten van de aankoop, het bezit, de verkoop en het beleggen in onroerende zaken. Na het verdedigen van mijn eindscriptie in september, hoop ik het eindcertificaat in ontvangst te nemen.

Uiteraard ben ik na deze MasterCourse geen accountant, fiscalist of notaris. Maar omdat ik klanten bijsta die actief zijn in commercieel vastgoed, kan ik ze inhoudelijk wel veel beter adviseren. Op het gebied van financiering hebben we deze kennis voor het grootste deel zelf in huis, maar onze klanten willen ook graag op fiscaal en juridisch gebied een volwaardige gesprekspartner. Zo kunnen we na de – al dan niet gezamenlijke aankoop – van het vastgoed, adviseren over wat de beste fiscale mogelijkheden zijn en over het al dan niet in privé nemen van het vastgoed. Zodra er meer specialistische kennis nodig is, bijvoorbeeld voor vraagstukken op het gebied van estate planning, schakelen we de juiste specialisten uit ons netwerk bij.

Overigens is deze kennis niet alleen relevant voor de grotere beleggers en bedrijven. Bij Lorentzen staan we ook steeds meer particulieren terzijde, die naast hun eigen woning willen investeren in een vastgoedbeleggingsobject. Zeker met de lage rentestand van tegenwoordig gaan steeds meer mensen elders op zoek naar een hoger rendement. Dat is heel goed mogelijk met de aankoop en verhuur van commercieel vastgoed. Ook op dit gebied kunnen we u helpen met de financiering en ondersteunen met waardevol advies. Wilt u daarover meer weten, neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Drs. Jurgen van Boxtel.

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews