Afscheidsblog

Het was kort maar krachtig. In totaal ben ik 7 maanden werkzaam geweest bij Lorentzen en de tijd is voorbij gevlogen. Ik ben in de eerste instantie bij Lorentzen terecht gekomen om Nicole te vervangen, maar dit werd al snel een vast dienstverband voor aanvang van mijn eerste werkdag. Het zijn drukke maanden geweest, want de huizenmarkt heeft niet stilgezeten. Met het tijdelijke vertrek van Nicole en alle coronatoestanden was het soms best wel even mijn weg zoeken. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik veel heb geleerd over hypotheken en deze branche. Christ is echt een kei in zijn vak (en uiteraard de dames ook) en iedereen heeft altijd de tijd voor mij genomen om dingen uit te leggen, zelfs als de drukte soms niet bij te benen was.

Het werk bij Lorentzen bestond uit de werkdag starten met de agendapunten van de dag met elkaar doornemen. Na de gezamenlijke start kroop ik weer achter mijn bureau met een groot kop thee om onze klanten weer blij te kunnen maken met een offerte. Ik heb contact gehad met diverse leuke klanten, van wie er een paar mij echt nog wel even bij zullen blijven. Het is een gek idee dat ik straks niet meer dezelfde bankmedewerkers aan de telefoon ga hebben en om niet meer elke week een lekker broodje te halen bij Super Sandwich om de hoek met mijn collega’s. Of het oneindige snoepen met al het lekkers wat hier altijd op de bureaus staat ;-). Het allerleukste tijdens mijn werkperiode was uiteraard het uitje met zijn allen: lekker eten onder het genot van een wijntje en veel plezier met elkaar.  

 Ik ga nu terug naar mijn ‘eigen’ vakgebied. Hetgeen waar mijn hart ligt en waar ik voor heb gestudeerd. Ik mag aan de slag gaan als brandmanager bij BoerenBed in Baarle-Nassau. Hier kan ik mijn creatieve ei in kwijt en ga ik doen wat ik het allerliefste doe. Hiermee ga ik dus echt afscheid nemen van de financiële branche.

Ik ga mijn collega’s ontzettend missen. Ik heb veel gelachen en lief en leed met ze gedeeld. Ik ben snel opgenomen in het Lorentzen team en ik voelde me echt thuis bij hen. Het is nu eenmaal zo dat het voor mij tijd is om verder te groeien en andere markten en mensen te ontdekken. Dat wil niet zeggen dat ik je niet dankbaar ben voor alles wat iedereen bij Lorentzen mij heeft geleerd. Ik weet zeker dat jullie nog heel veel mensen blij gaan maken met fantastische mogelijkheden voor hun hypotheek, die anderen tussenpersonen niet voor mogelijk zouden houden. Bedankt heel team Lorentzen, wie weet tot ooit! Ik wens en gun jullie het allerbeste.

Lorentzen

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare adviseur voor elke financiële oplossing.

Contact

Baronielaan 23
4818 PA Breda

076 - 522 20 01
info@lorentzen.nl

Reviews